Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Utálok enni. Normális ez így,...

Utálok enni. Normális ez így, vagy menjek pszichológushoz?

Figyelt kérdés

Régen imádtam enni, 120 kg voltam. Mostanság utálok enni, undorítónak tartom, ha valakit hallok, hogy eszik, csámcsog, rosszul vagyok tőle.

Undorító kövér disznó voltam, és milyen szánalmas kép, ahogy ülök és zabálok.. Legszivesebben soha többé nem ennék semmit, étvágyam sincs már.

2015. nov. 28. 17:49
 1/2 anonim ***** válasza:
Ez nem normális. Oké, nem kell zabálni, de az evés jó dolog, örömet okoz, és persze szükséges is az élethez.
2015. nov. 28. 18:37
 2/2 Szintiszoli123 ***** válasza:

Nem az "evés" volt az oka annak, hogy 120 kiló lettél. Megfelelő minőségű, mégis finom alapanyagok megfelelő arányban nem késztetnek arra, hogy túledd magad és elhízz.

Az evés szükséglet és lehet/szabad/kell élvezni.

Ki kell törölnöd ezt a negatív visszacsatolást, mert súlyosbodhat a helyzet és rámehet az egészséged. Szerintem irány a doki.

2015. nov. 28. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!