Mit lehet tenni ha introvertált vagyok, de utálom?
Figyelt kérdés
Nehezen barátkozom, igazából alig vannak barátaim, magamtól biztos nem kezdek el másokkal beszélgetni, elég csendes, zárkózott és visszahúzódó is vagyok. Mindig is ilyen voltam, már az oviban is. Viszont utálom, hogy ilyen vagyok. Szeretnék a figyelem középpontjában lenni, mindenkivel mindenről simán elbeszélgetni, sokkal nyitottabb és kevésbé zárkózott lenni stb. De nem valósul meg, marad az ami eddig is. Utálom, hogy az vagyok aki vagyok és nem az aki szeretnék, mert hiába állok úgy hozzá hogy én aztán hű de nyitott leszek, sosem vagyok rá képes. Fogadjam el, hogy ez van, vagy ezen lehet változtatni? Gondolkozom pl. pszichológuson is, bár nem tudom hogy lenne e értelme. L2017. márc. 17. 15:00
11/15 anonim válasza:
Megváltoztatod a hozzáállásodat. Csak akarat kérdése. Ha beszélgetésbe elegyedsz valakivel, kérdezz vissza te is, hozz fel új témákat, kérdéseket. Ebben mi olyan nehéz? :)
12/15 A kérdező kommentje:
Oké, gondolod, ha ez ilyen egyszerű lenne feltettem volna kérdést? :)
2017. márc. 17. 19:00
13/15 anonim válasza:
Sok minden egyszerű Kedves, csak rosszul használod az elmédet. :)
14/15 anonim válasza:
Ez a "tanács" annyit ért, mint depressziósnak azt mondani, hogy "ne legyél szomorú".
15/15 anonim válasza:
Hú kedves kérdező, a számból vetted ki a szót! :) Én is pont ezzel a problémával szenvedek!
"Te nem introvertált vagy, hanem egy félénk extrovertált, szorongással és gátlásokkal.
Ha introvertált lennél, nem zavarna az állapotod. Viszont mivel láthatóan zavar, ezért nem vagy az. :) " Kedves 1. Válaszoló, komolyan ilyen van, hogy valaki extrovertált, és erre huszonéves koráig nem jön rá? És a környezete se?
Egyébként én is gondoltam már erre, mivel mint írtam, én is pont azt érzem, mint a kérdező, csak olyan hihetetlennek tűnt, hogy pont én lennék extrovertált! De akkor ez megerősít, hogy van értelme küzdeni és kihozni azt, ami bennünk van! Bárcsak sikerülne! Mivel nagyon szenvedek! Csak annyira nehéz.
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!