Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért ilyenek a mai fiatalok?

Miért ilyenek a mai fiatalok?

Figyelt kérdés
Minél jobb és újabb, nagyobb és szebb telefon vagy Iphone kell nekik. Mindig új telefontok kell nekik. Terepszínű ruhában járnak, vagy épp feketében, AirMax és AirForth cipőjük van, a lányok állandóan szexelnek, a fiúk is, csajoznak és pasiznak, a lányok telenyomják sminkkel az arcukat, újabban a fiúk is borotválják a lábukat, hasukat...Nem az arcukat... Mindig buliznak, és eljárnak otthonról, keveset foglalkoznak a tanulással, romlanak a jegyeik, betét helyett egészségtelen tampont használnak, fogyókúráznak, ami ilyen korban tilos lenne, leveleznek ismeretlen emberekkel, legfőképp férfiakkal, és számtalan dolgot tudnék említeni. Miért ilyenek? Én 14 vagyok de én se vagyok ilyen...

2017. márc. 3. 17:07
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
71%
Nem k-rvára unalmas már ez az állandó fiatalság téma? Mindig olyanok voltak, amilyenek az adott időszakban az elvárások voltak. Hány felnőtt barom rohan a legújabb ájfónért, hogy megvegye két év hitelre? Le se jár a fele már kijön a következő és az kell neki. Hagyjuk már....
2017. márc. 3. 18:57
 12/12 anonim ***** válasza:
76%

A #7-es válaszát osztom.

Egyébként mi ez a kérdés? Itt fényezed magad?

Mit érdekel, hogy más mire szórja el a pénzét? Felőlem szórhatja akármire, nekem a telefonom/ruhám miatt még nem igazán szóltak be középsuliban, ha meg valaki beszól, el szoktam küldeni a fra.ncba.

Ez egy önfényező kérdés szerintem.

"Mindig buliznak, és eljárnak otthonról, keveset foglalkoznak a tanulással, romlanak a jegyeik, betét helyett egészségtelen tampont használnak, fogyókúráznak, ami ilyen korban tilos lenne, leveleznek ismeretlen emberekkel, legfőképp férfiakkal, és számtalan dolgot tudnék említeni."

1. Hadd bulizzanak. Egyébként a "buli" több dolgot is jelenhet. Én nem vagyok az a fajta, aki szereti ezeket a berúgós partikat (nem is ihatok alkoholos italt, régi betegségem miatt). Van, akinek az a buli, hogy találkozik a barátaival, és talán a párja is vele megy (ha egyáltalán van neki.)

2. Eljárnak otthonról. Tudod, hogy mennyire meg szokott engem enni az unalom otthon? Tudom, tanuljak, rengeteg tanulnivalóm is van, de rühellem. Vannak céjaim, ambícióm, de a sok magolásnak nem látom hasznát. (de csak azért is meglesz)

3. Keveset foglalkoznak tanulással. Hát, ez az, amire nem tudok mondani semmit. Én nem szoktam beledögleni a tanulásba, így is egész jó átlagom van. Honnan tudod, hogy nem foglalkoznak vele? Mert a mi sulinkban pl. a 2 11. osztály 80%-a valóban tojik bele, én a 20%-ban vagyok benne, de... Van egy barátom, akinek rengeteg dolga van nap, mint nap, este 8-ra ér haza, és akkor még vacsora, fürdés, tanulás, mire befejezné a tanulást, lenne vagy 11 óra, de akkor még nem is "élt".

4. A betét vs. tamponról sokat nem tudok sokat mondani (fiú vagyok), de hadd használja úgy, ahogy kényelmes.

5. Fogyókúra tilos? Ja, aztán legyünk olyanok, mint Molnár Krisztián.

6. Leveleznek ismeretlen emberekkel. Ja, aztán töröljem az összes internetes ismerősömet, akikkel hetente általában szoktam Euro Truck Simulator 2-zni. Ok...

Na, mi az a számtalan dolog, amit te bölcsen, 14 évesen észrevettél, és olyan hűdenagyon elítéled? Hmmm?

Egy észrevételt engedj meg kérdező.

14-15 évesen (inkább 15) én is ilyen élettelen sz**# voltam, (inkább 15 évesen), 2014-2015-ben 9.-ben semmi barátom se volt, semmi. Itt osztottam nyáron az észt gyakorin. Meg, hogy hű de sok r**nc van a lányok között, mondtam én. '15 ősze fele. Hát, nem volt igazam. Igen, rengeteg a hülye, sok a p**@a, de ez nem jelenti azt, hogy mindenki, aki nem a te szr életmódodat követi, egy lusta, anorexiás, semmirekellő, lógós disznó.

Én addig gondoltam ezt, amíg semmi barátom/haverom nem volt. És addig, amíg nem volt, miért nem volt? Mert egy eszeveszett gyökér, gyerekes, idóta hülye voltam 2 éve, mint te most. Fogadd meg a tanácsom, és próbálj kitörni ebből a gyerekes felfogásból, vagy nagyon rossz életed lesz.

2017. márc. 5. 09:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!