Tanuljak, de nem a suliban. Ok akik szeretik es jol is tancolnak.
Nekunk anno a suliban akartak mindenaron tanitani. Azota is utalok barmilyen tancot.
2017. febr. 12. 20:57
3/10 anonim válasza:
Nem nem tanulnak , csak pénzért vesznek órákat . De a kettő jobra kettő balra mindenkinek megy Erdélyben .
2017. febr. 12. 20:58
4/10 anonim válasza:
Magyarországon sem tanítják az iskolákban. Legfeljebb külön foglalkozás keretében.
De akik jól táncolnak, azok néptáncosok, nem átlag emberek.
2017. febr. 12. 21:05
5/10 anonim válasza:
Úgy tudom, náluk nagyon nagy hagyománya és nívója van a néptáncnak.
2017. febr. 13. 10:05
6/10 anonim válasza:
Mi negyedikben tanultunk néptáncot.
Vagyis hetente egy órában, régebben volt külön szakkör is, csak már megszünt. A bátyám néptáncolt. (Mo., Somogy megye)
2017. febr. 13. 14:56
7/10 anonim válasza:
Én Erdélyi vagyok és három helyen tanulok néptáncolni és nagyok szeretek. Igen az egyik hely az iskola a másik meg a "maguktól" mert járok ilyen ifi összejövetelekre ahol egymástól tanulunk, nincs tanár. És plusz a rendes néptánc csoport ahol más vidéki táncokat is tanulunk....
2017. febr. 13. 17:05
8/10 anonim válasza:
Nyilván nem úgy születnek, hogy már kenik-vágják a néptáncot, de általában jó táncosok
Ha Magyarországon is ekkora jelentősége volna a néptáncnak, mint Erdélyben, akkor itt is mindenki jól táncolna. Egyes helyeken jobban őrzik a magyarságot, mint Magyaro.-on :(
2017. ápr. 29. 09:54
9/10 anonim válasza:
A rendszerváltás után megszűnt az Állami Népi Együttes és a Honvéd népi együttes is, és a szervezett néptánc oktatás is. Magyarországon ma csak amatőr néptáncosok vannak.
2017. ápr. 29. 17:24
10/10 anonim válasza:
Az iskolában nincs olyan hogy ,,Néptánc óra'' (vagy hasonló). Ha táncolni akarsz tanulni, akkor el kell külön egy tánctanárhoz (pénzért persze).
És nem mindenki táncol olyan jól (én például nem...)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!