Szeretnék egy bakancslistát összeállítani a nyárra, tudnátok ötleteket adni?
- bringa vagy gyalogtúra
- úszni menni, és ott valami személyi rekordot felállítani
- mozi (sok jó film lesz)
- mehetsz önkénteskedni
- menni a Balatonhoz vagy a Velencei tóhoz
- éjszakai csillagles
- hajókázz
- sátorozás
- múzeumi látogatás
- fesztiválra és/vagy koncertre menni
- fedezd fel a városod!
- ültess valamit
- ismerj meg új embereket
- piknik
- nézd meg a napfelkeltét
- tanulj meg valami új ételt sütni/főzni
- tölts több időt a családdal/barátaiddal
- legyen csak egy olyan igazi lustálkodós napod
- keverd ki a saját turmixod
- próbálj ki egy új hajviseletet
- ottalvós buli
- biciklizz
- keres pénzt (hálás leszel érte később)
16/L
Nekem a nyári programjaim egyedül utazós, ország bejárósak szoktak lenni. Fesztiválokra, vagy Balcsira szoktam menni hátizsákos utazóként, és hihetetlen de szinte mindig sikerült otthon éreznem magam, mert befogadtak.
Igaz ezt én férfiúként csináltam, de reményeim szerint a lányokat nem erőszakolják meg egyfolytában.
Azt sajnálom, hogy most csak az augusztusom lesz szabad. Sziget fesztivál nem vonz, de egyik barátom is szeretne balaton körbecsövezést, ezért az lesz az egyik progrim. Volt-ra is szívesen kinéztem volna, csak sátorozni a környéken valahol, de Szin/Strandfeszt tervben van.
Illetve még mielőtt tudtam volna a nyári programomat, megírtam, hogy melyik városokba kell eljutnom, hol van ismerős, hol van olyan ismerős, akinél mosni is lehet, nem csak aludni és enni stb, stb. :D Erre kiderült, hogy egy hónap lesz rá scak szabadidőmben... ._. Már ha lesz.
Nem hiszem hogy pénzen áll, vagy bukik a dolog. Jó minél többel elindulni, de csak alapvető dolgokra érdemes költeni, szóval lehetőleg mindig legyen benned valami alkohol vagy hasonló. Persze nem szabad tudatvesztésig eljutni :D
Mondjuk ez inkább egyedüli progi, lélek/vágy/önmegismerő út az országba, de szerintem ugyanúgy lehet csapatsport mint egyéni. DE! Beszélgetni azzal a sok emberrel. Hatalmas élmény! :)
-Forma1-es autóval menni pár kört
-Óceánjáró hajón utazni
-Gyilkosbálnával úszni
-Olyan éttremben vacsorázni ahol akváruim van melletted
-Tengerparton lovagolni
-Ejtőernyőzni
-Meglátogatni a világ legmerekedebb vízicsúszda parkját
-Pasit szerezni végre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!