Azokhoz szólok, akik írtak bakancslistát. Milyen szempontból írtatok rá dolgokat?
Figyelt kérdés
Kalandokat írtatok rá? Vagy az álmaitokat? Egyszeri dolgokat, vagy olyat, ami tartós? Tehát miről szól: arról, hogy egy-két dologban részt vegyetek, vagy hogy kitejesítsétek magatokat (pl. megtanuljatok dolgokat, bizonyos helyen dolgozzatok stb.)?2017. jan. 2. 12:58
1/4 anonim válasza:
Szia!:)
Én helyeket írtam rá.
Én motorozok,és így sok helyre eljuthatok.
Össze írtam külföldi/belföldi településeket,meg pár országot amiket szívesen meglátogatnék.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi. :) Jöhetnek még. :)
2017. jan. 2. 13:30
3/4 anonim válasza:
Mindkettő.:) Vannak rajta pillanatnyi dolgok, amik nem tartanak tovább akár néhány percnél, de van nekem olyan is, ami egész életemre tart.:)
Én mindenképpen a vágyaimat követve írtam (bár leginkább csak fejben, jobban mondva lélekben van ilyen listám, nincs minden leírva:)), mert számomra az a legfontosabb, hogy ha már kaptam az élet nevű ajándékot, akkor boldog legyek és kihasználhassam, amit kaptam, ez pedig nekem azt jelenti, hogy a vágyaimat/céljaimat követve élek, amennyire csak lehetséges!:)
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi neked is. Hajrá hozzá.
2017. jan. 15. 11:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!