Miért nem érdeklek senkit?
Járj olyan társaságba ahol észrevesznek, régebben engem sem vettek észre, de az azért volt, mert olyan közegben voltam, ahol nem nagyon volt közös téma a többiekkel.
Nem ajánlom, hogy te is divatmajom legyél mint a többi, maradj olyan, aki most is vagy. Ezzel szúrnád el az egészet, ha megváltoznál olyanra, amit a társadalom is sulykol rád. Ne akarj menő lenni, szerintem nem ez a megfelelő kifejezés erre, inkább birka.
Aki nem fogad el olyannak amilyen vagy, azzal nem kell különösebben foglalkozni.
Ismerős a helyzet, nyugi.
Nem tudom, sulin kívül próbálkoztál-e már... (vagy egyetem, vagy okj, nem tudom). Persze, miért is kérdezem, nekem pl. fogalmam sincs hol kell ismerkedés téren elindulni.
Nem reménytelen az eseted, nekem pont egy ilyen nem túl feltűnő csaj tetszett (én nem jöttem be neki nagy valószínűséggel, de ez legyen a legnagyobb bajom).
Ne keseredj el, próbálj meg mással foglalkozni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!