Vannak ma még emok? Vagy már úgymond "kihalt" ez a stílus?
Figyelt kérdés
Én nem vagyok emo, csak eszembe jutott, h régen nagyon sok volt, ma már egyet se látok:D2017. febr. 18. 11:49
11/12 anonim válasza:
én is éle :D
és a nagytemplomnál szoktam ganelni a többiekkek Debrecenbe. Főleg nyáron.
12/12 anonim válasza:
Tény, hogy az utóbbi években eléggé háttérbe szorult ez a stílus. Alig látni olyan embert, aki tényleg emo, és nem csak úgy csinál. Amit a 9/11-es válaszoló említett, az abszolút igaz. Valaki egy közösségben elkezd úgymond ,,pózerkedni", és a barátai meg majmolják, és emonak képzelik magukat. Sok ilyen embert ismerek.
De azért még vannak, akik rendesen követik ezt a szubkultúrát. Szerintem ezzel nincs semmi baj, és örülök, hogy van, aki nem gondolja ezt cikinek, és ezáltal tiszteletben tartja más véleményét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!