Vannak ma még emok? Vagy már úgymond "kihalt" ez a stílus?
Figyelt kérdés
Én nem vagyok emo, csak eszembe jutott, h régen nagyon sok volt, ma már egyet se látok:D2017. febr. 18. 11:49
1/12 anonim 

válasza:

Régebben jobban hasonlítottam az emókra mint most, de még mindig ugyanazokat a zenéket hallgatom és külföldi facebook bandás csoportok még mindig tele vannak emokkal xD
17/l
2/12 anonim 

válasza:

Tényleg "eltűntek" mint öltözködési stílus biztos :D
Inkább ilyen "pávák vagy swag yolo" stílus az elterjedtebb.De úgy is kinövik pár év múlva ezt is és jön a következő.
21f
3/12 anonim 

válasza:

Figyelj, adott egy szuicid hajlamáról felismerhető társadalmi csoport, természtes, hogy néhány év után eltűnnek...
4/12 anonim 

válasza:

Gondolom vannak csak kevesen. Mert a többség divatból volt az, most más a divat. Most ilyen ostoba yoloswag hülyegyerekek mászkálnak az utcán, ez sem jobb, sőt szerintem még undorítóbb, mert az emoban legalább jó zenék voltak itt meg már csak a mérhetetlen popnyálkorszak van...
5/12 A kérdező kommentje:
3-as ez jó volt:D
4-es egyetértek.
A többieknek is köszi a választ, persze jöhetnek még:)
2017. febr. 18. 14:31
6/12 anonim válasza:
nem haltak ki :D
én legalábbis még élő egyed vagyok :)
7/12 Eppaz02 

válasza:

Én emo vagyok és még élek bár elég kevesen vagyunk..
8/12 anonim 

válasza:

Vas vagy Győrmosonsopron megyében vannak? én barátkoznék 25F
9/12 anonim 

válasza:

Sulimban van egy csaj, aki úgy öltözködik, aztán fele osztálya majmolja, meg divatból szétvagdossák magukat.
10/12 anonim válasza:
Budapesten és környékén rengeteget lehet látni még. Áprilisban lesz mondocon, ott is sokan szoktunk lenni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!