Miért kezelnek örültnek mert nincsenek közösségi oldalaim? 28/F
Az összes munkatársam bolondként tekint rám emiatt, kibeszélnek a hátam mögött, elkerülnek. A vicces, hogy nekem 10x annyi valós programom van mint nekik.
Szerintem számomra nem sok értelme van a facebooknak. Meg amúgy is sok reklám, értelmetlen viccoldal, magamutogató kamu ember van rajta. Ismerek olyan csajt aki a valóságba köszönöviszonyban sincs az instagramos képeivel és már bele is betegedett. Azért nem megy bizonyos helyekre, bújkál, hogy a követöi nehogy meglássák igazából.
Nekem soha nem volt sok ismerösöm, barátom is csak egy-egy, zárkózott tipus vagyok. Nem is lenne kiket bejelölni, a celebekre meg nem vagyok kiváncsi. Sok általános, középsikolás osztálytársam elmegy mellettem az utcán, akkor minek jelölném be öket pl? Volt barátnömnek a szomszédja 20 éven át nem köszönt vissza, de a facebookon bejelölte öt. Exem visszaigazolta, de azóta se köszön a srác :D Sok értelme van.
Ezért nem értem miért vagyok közveszélyes örültnek mondva. Amikor felvételiztem a munkahelyemre, a hr-es is megjegyezte milyen furcsa, hogy nem vagyok fennt sehol.
Azért van abban nem kicsi ellentmondás, ahogy itt lefested magad, közben egy kvázi "közösségi" oldal általad ismeretlen felhasználóinak a véleményét kéred.
Én sem vagyok fenn sem az FB.-n, sem Twitteren, Instán - vagy máshol. De nem is érdekel, hogy más ezzel kapcsolatban mit gondol rólam.
Szerintem ezen nincs mit magyarázni.
Nekem is valaki mondta, egy nő hogy gyereke nincs fennt face-en, és senkiházinak számít.
Ott is hagynám azt a sulit azonnal szerintem, hulladék egy hely.
Tényleg ezt mondta a HR-es? Milyen papírja is volt annak a HR-esnek? Okleveles műkörmös nem?
te kezeled magad őrültként,mert megfelelési kényszer ébredt benned feléjük.
az ilyesmi meg gyengeség.
egy egészséges önbizalmú ember magához viszonyít másokat,nem pedig fordítva.
Ó, egy újabb Special Snowfield.
Hidd el, nem a facebook hiánya miatt utálnak. Barátnőmnek sincs, mégis imádjuk a munkahelyen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!