Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért kezelnek örültnek mert...

Miért kezelnek örültnek mert nincsenek közösségi oldalaim? 28/F

Figyelt kérdés

Az összes munkatársam bolondként tekint rám emiatt, kibeszélnek a hátam mögött, elkerülnek. A vicces, hogy nekem 10x annyi valós programom van mint nekik.

Szerintem számomra nem sok értelme van a facebooknak. Meg amúgy is sok reklám, értelmetlen viccoldal, magamutogató kamu ember van rajta. Ismerek olyan csajt aki a valóságba köszönöviszonyban sincs az instagramos képeivel és már bele is betegedett. Azért nem megy bizonyos helyekre, bújkál, hogy a követöi nehogy meglássák igazából.

Nekem soha nem volt sok ismerösöm, barátom is csak egy-egy, zárkózott tipus vagyok. Nem is lenne kiket bejelölni, a celebekre meg nem vagyok kiváncsi. Sok általános, középsikolás osztálytársam elmegy mellettem az utcán, akkor minek jelölném be öket pl? Volt barátnömnek a szomszédja 20 éven át nem köszönt vissza, de a facebookon bejelölte öt. Exem visszaigazolta, de azóta se köszön a srác :D Sok értelme van.

Ezért nem értem miért vagyok közveszélyes örültnek mondva. Amikor felvételiztem a munkahelyemre, a hr-es is megjegyezte milyen furcsa, hogy nem vagyok fennt sehol.

2017. febr. 17. 18:55
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Most felvagsz vagy nyafogsz?
2017. febr. 17. 19:01
 2/6 anonim ***** válasza:

Azért van abban nem kicsi ellentmondás, ahogy itt lefested magad, közben egy kvázi "közösségi" oldal általad ismeretlen felhasználóinak a véleményét kéred.

Én sem vagyok fenn sem az FB.-n, sem Twitteren, Instán - vagy máshol. De nem is érdekel, hogy más ezzel kapcsolatban mit gondol rólam.

2017. febr. 17. 19:03
 3/6 anonim ***** válasza:
52%

Szerintem ezen nincs mit magyarázni.

Nekem is valaki mondta, egy nő hogy gyereke nincs fennt face-en, és senkiházinak számít.

Ott is hagynám azt a sulit azonnal szerintem, hulladék egy hely.

Tényleg ezt mondta a HR-es? Milyen papírja is volt annak a HR-esnek? Okleveles műkörmös nem?

2017. febr. 17. 19:09
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

te kezeled magad őrültként,mert megfelelési kényszer ébredt benned feléjük.

az ilyesmi meg gyengeség.

egy egészséges önbizalmú ember magához viszonyít másokat,nem pedig fordítva.

2017. febr. 17. 19:57
 5/6 anonim ***** válasza:
69%

Ó, egy újabb Special Snowfield.

Hidd el, nem a facebook hiánya miatt utálnak. Barátnőmnek sincs, mégis imádjuk a munkahelyen :)

2017. febr. 18. 00:42
 6/6 Fatal_3rror_ ***** válasza:
Mi például pont leszarjuk kinek van, kinek nincs a munkahelyen.
2017. febr. 18. 09:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!