Csak én vagyok így vele, vagy más is így gondolja?
Nem csak te vagy igy :)
En se szeretem az ilyeneket facebookot is csak arra hasznalok hogy tudjam hogy mi lesz a suliba masra nem hasznalom
Nekem pl. nincs semmi adat megadva,álnéven vagyok fent egy profilképpel magamról és kész.Csak a legjobb barátaim,munkatársaim vannak ismerősként.
Általában munkával kapcsolatban vagyok a Face-en,meg néhány kulturált igényes oldalt szoktam nézegetni a Face-en belül.
Amúgy utálom én is azt,ha valaki kitálalja a magánéletét is,meg mindent,és gyakorlatilag ott él a gusztustalan poénjaival meg képeivel együtt.
Nyugi én is igy vagyok vele. Rühellem ezt az egész kütyüs világot. Valószínüleg okos/érintős telefonom sose lett volna, de muszáj volt mert suliba "kötelező". Rengeteg 'keress utána az interneten' feladat,küldd el a tánarnak, ppt vagy world,ofővel valókapcsolat tartás. Utálom...
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!