Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért nem mernek megszólítani...

Miért nem mernek megszólítani az utcán?

Figyelt kérdés
Sokszor látom, hogy megnéznek amikor Pest belvárosában sétálok de egyik pasi se mert odajönni még hozzám. Jó, akinek barátnője van és megnéz, érthető, hogy nem jön oda, na de a többiek...miért ennyire nyuszik? 23/L
2017. febr. 11. 18:49
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

"hogy felháborító, mikor egy férfi odamegy egy nőhöz az utcán), ezért már nem mernek."

Mi ebben a felháborító? Szerintem attól is függ, hogy milyen stílusban megy oda.

"Te viszont akármilyen szép vagy külsőre, eléggé visszataszító nő lehetsz"

Kösz szépen... én csak azokat nyusziztam le akiken láttam, hogy jönnének hosszú szemezés után.

2017. febr. 11. 19:24
 12/18 anonim ***** válasza:
66%

vadidegen nőhöz, akiről nem tudok semmit, az utcán odamenni. Miért is mennék? Nem tudok róla semmit, miért is akarnám megismerni? csak mert kerek a segge? sok kerek seggű nő szaladgál az utcán.

ez kb olyan mint lottózni.... felesleges időpocsékolás.

2017. febr. 11. 19:32
 13/18 anonim ***** válasza:
89%

Valószínűleg rossz tapasztalat.

Amúgy felesleges fennakadni azon, hogy nem szokás ilyet csinálni... bárhol is próbálkozik egy srác sosem lesz szimpatikus a közeledése a lányok 100%-ának. Én pl. ismerek egy olyan szingli lányt aki kifejezetten utálja ha szórakozóhelyen odamennek hozzá. Holott egy elfogadott társadalmi szokás.. ennyit erről. A lényeg, hogy kitartás kell.

2017. febr. 11. 19:37
 14/18 anonim ***** válasza:

Minek menjek oda? Hogy azt gondold: "ez az izomagyú is csak dugni akar" "látszik rajta a bunkóság"

Soha, senkinek nem mentem oda, inkább én várom a jelentkezőket ha szimpatikus akkor meg lehet valami.

De nem fogok magamból hülyét csinálni senki előtt, és az esélyt se adom meg hogy, előítéletesek legyenek velem szembe mások példáját nézve, azért mert 17 éves korom óta gyúrok folyamatosan az mondjuk pont a kisebbségi érzet miatt van.

24F

2017. febr. 11. 19:51
 15/18 anonim ***** válasza:

"Mi ebben a felháborító? Szerintem attól is függ, hogy milyen stílusban megy oda."

Nem azt mondtam, hogy szerintem az, hanem azt, hogy egyes itteni válaszoló nők szerint.

"Kösz szépen... én csak azokat nyusziztam le akiken láttam, hogy jönnének hosszú szemezés után."

És ha előtte durván elutasította őket 3 másik nő, azért nem mennek oda? Akkor is nyuszik? Amúgy te is odamehetsz, ha annyira szeretnél valamit attól a férfitól.

2017. febr. 11. 19:51
 16/18 anonim ***** válasza:
Talán félnek tőle, hogy megrémülsz és elkezdesz légiriadó-szirénahangon sikítani így: "Segítség, egy igazi szatír!" Én pl. ezért nem szólítok meg senkit sem, mert ránézésre nem tudom megállapítani róla nem paranoiás-e az adott gyönyörű hölgy, aki miatt lyukat kaparok a villamos ablakára.
2017. febr. 11. 22:08
 17/18 anonim ***** válasza:

Én csináltam már ilyet amikor fél évig Pesten éltem(falun nem igen volt lehetőségem ilyenre). A közhiedelemmel ellentétben nem harapnak a lányok:))

Kérdező!

Csak jönni fog egyszer egy bátor srác:D

2017. febr. 12. 11:48
 18/18 anonim ***** válasza:
Igen, és ha ez megtörténik, akkor lefeküdhetsz vele, hogy aztán várj egy kövi srácra, akivel majd szintén lefekszel. Valaki bélyegeket, valaki facebook ismerősöket, valaki pedig szexpartnereket gyűjt. De ha bárki kérdezné, te nem vagy olyan lány...
2017. febr. 12. 16:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!