Miért nem mernek megszólítani az utcán?

Mert lehet hogy nem akarnak toled semmit, ez meg se fordult a fejedben? :)
Az ember sokszor csak hosszabban bambul valakire kulonosebb ok nelkul. Vagy ha esetleg azert is nez valaki mert helyesnek talal korantsem biztos hogy kapcsolatot is akar veled...athalad a fejem hogy "hm jo buksza" de a kovetkezo percben mar az esti meccsen vagy holnapi munkanapon jar az esze.

mert általában ha kedvesebben nézek egy lányra "barátom van".... pedig nem is azért mosolyogtam rá, hát még ha megszólítom... talán fel is jelentene, hogy erőszakoskodok vele.... :D
szóval viccet félretéve, szerintem a srácoknak sok rossz tapasztalata van. jobban megviseli őket egy-egy kudarc mint esetleg azt mutatják

"A közhiedelemmel ellentétben nem szokás utcán sétálás közben embereket leszólítani ismerkedés céljából."
Nem szokás de nincs tiltva ;)

Nem akarnak tőled semmit, vagy az is lehet, hogy már megszólítottak előtted néhány lányt, aki elküldte őket az anyjukba (olvastam már olyan válaszokat itt, hogy felháborító, mikor egy férfi odamegy egy nőhöz az utcán), ezért már nem mernek.
Te viszont akármilyen szép vagy külsőre, eléggé visszataszító nő lehetsz, ha lenyuszizod azokat a férfiakat, akik nem mennek oda hozzád.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!