Mi a véleményetek arról, hogy Sarka Kata reklámozza az Oriflamet?
Figyelt kérdés
2017. febr. 8. 10:36
1/8 anonim válasza:
Nagyon idegesítő ez Sarka Kata szerintem.
Feltűnési mániája van "szerencsétlennek", én komolyan mondom egy kicsit sajnálom őt, nem egészséges az biztos.
Ja és hogy reklámozza? Tegye, mondom az egész ember nem 100-as szerintem, és idegesítő is, azon kívül hogy mennyi energiája lehet neki ezt a sok hülyeséget összehozni.
2/8 anonim válasza:
Hat gondolom penzt kap erte. Eddig a ferjebol elt most valamibol fent kell tartania a luxust.
5/8 anonim válasza:
"Legalább valamit csinálgat"
Kertemet ásná fel inkább, mint ökörködik. Lenne egy kis állóképessége.
Komolyan mondom az ilyennek mindig a hülyeségen jár az esze, mint a többi celebnek a story magazinból. Nincs is normális gondolatuk komolyan mondom. Csak a hülyeség.
6/8 anonim válasza:
Felkérték, tegye, engem nem zavar. Sokkal inkább hiteltelennek tartom a kis életmódmagazinját az egyik csatornán. Ahhoz nem ért, nincs semmilyen végzettsége, vagy sporteredménye hozzá. Úgy látszik elég, hogy szép beállásokat tud produkálni szép ruhákban.
7/8 anonim válasza:
Ja meg van pizzázója, aminek a neve: Like.
Nagyon kreatív.
És ez az élete!! Nem semmi.
8/8 anonim válasza:
Ez szerintem is nagyon durva. Egész egyszerűen ijesztő, ahogy az egész nő kong az ürességtől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!