Igaz, hogy ha valaki szia helyett sziját ír, abban van valamiféle szimpátia?
Figyelt kérdés
2017. febr. 7. 15:05
11/14 anonim válasza:
Szerintem meg csak annyit jelent, hogy az illető nem több 12-13 évesnél.
12/14 A kérdező kommentje:
Az a válaszoló kivételével, aki már most szomorú, hogy szavazni fogok majd (ráadásul ez a kérdés alapján gondolja ezt, ami te jó ég) köszönöm a válaszokat, a kettednek is. A kérdésem leginkább azért íródott, mert ahogy látjátok, írni tudok, mégig van, hogy akinek aranyosan akarok írni, azt írom, hogy szija (nem azért mert azt hiszem, hogy ez így helyes!), míg ezt egy olyan embernek nem írnám, akivel nem szimpatizálok.
2017. febr. 7. 17:24
13/14 A kérdező kommentje:
És szólok azoknak, akiknek öröm másokba belekötni, hogy telefonról írtam az előzőt is, és nem ellenőriztem vissza az esetleges elgépelési hibákat.
2017. febr. 7. 17:26
14/14 anonim válasza:
Én is azt mondom, te jó ég. Hogy egy agyban ekkora ostobaság meg tud születni, lenyűgöző.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!