Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Igaz, hogy ha valaki szia...

Igaz, hogy ha valaki szia helyett sziját ír, abban van valamiféle szimpátia?

Figyelt kérdés

2017. febr. 7. 15:05
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
81%
Vagy nem tud helyesen írni.
2017. febr. 7. 15:09
 2/14 anonim ***** válasza:
50%
De ráértek ti emberek. Ha szilllyát ír, akkor dugni akar veled, szóval erre törekedj.
2017. febr. 7. 15:09
 3/14 anonim ***** válasza:
91%

Lehetséges, de én rosszul vagyok ettől. Ugyanígy az okcsi, oki, oksi, szióka, szijóka, k, naon, hahi és a társaiktól.

(várom a leszavazásokat azoktól, akik így írnak)

2017. febr. 7. 15:11
 4/14 A kérdező kommentje:
Ne haragudjatok, de ha egy ilyen oldalon vagytok fentc legalább egy kicsit észrevehetnétek, hogy sok ember van, aki a kérdését nem viccből teszi fel, és pedig ha ti éppen hülyeségnek tartjátok már magát a kérdést is, akkor csak szimplán hagyjátok figyelem nélkül, nem kell feltetlenül beszólni, és értelmetlen válaszokat adni... Az első kettő még vicces is lehet, de a harmadik válaszoló... könyörgöm, kicsit tudjon már az ilyen gondolkodni.
2017. febr. 7. 15:21
 5/14 A kérdező kommentje:
Jaj, rosszul írtam, első vicces, másodiknak szólt. Harmadik meg egy normális vélemény, nem szavazom le nyilván.
2017. febr. 7. 15:22
 6/14 anonim ***** válasza:
Második vagyok, elnézésed kérem, csak annyi marhaságot látok itt, hogy nem tudom már elsőre kiszűrni a komoly kérdéseket. Még egyszer, elnézést a hangnemért.
2017. febr. 7. 15:31
 7/14 anonim ***** válasza:
0%
Pedig engem is elkeserít, hogy te már vagy majd egyszer szavazhatsz.
2017. febr. 7. 15:36
 8/14 anonim ***** válasza:
Az csak annyit jelent, hogy nem tud helyesen írni.
2017. febr. 7. 16:20
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Helyesírás: Van első általánosból, meg másodikból (64-65) füzetem, amiben rádijó, dijó stb. van, s ötös osztályzat piroslik.

Volt ilyen a helyesírás. A szia, szija használatos volt akkor is, de nem nagyon. Kifejezetten bizalmas volt egy életkor felett.

A szija lágyabb. Helyesírási szótárban így nyilván nem szerepel. Ejtése szija.

Egyébként kalandos úton a latin szolgából (servus) ered.

2017. febr. 7. 16:28
 10/14 anonim ***** válasza:
66%

9-es vagyok, s pont a kérdésre nem válaszoltam, bocs.

Nincs ilyen jelentéstartama.

2017. febr. 7. 16:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!