Csak én tartom irtó szánalmasnak a folyton pajzán/szexista megjegyzésekkel "poénkodó" bunkó pasikat?
"szánalmasnak tartom a szexizmust"
Pedig ez annyira, de annyira feminista szöveg...
Normális férfi ilyen baromsággal nem foglalkozik.
11-es, szerintem a normális férfi pont, hogy foglalkozik ilyennel, és zavarják ezek a szexista, bunkó megjegyzések.
Kérdező, természetesen nem csak téged zavarnak. Régen engem amúgy zavarba hoztak az ilyen megjegyzésekkel, és csak mosolyogtam, de most már visszaszólok nekik a hülyeségeikre. :D
Engem is zavarnak... de fordítva is zavarnának. Nő vagyok egyébként.
A legnagyobb gáz az, hogy közben a nők is adják alájuk a lovat, mert el van velük hitetve, hogy akkor nem elég "cool" csajok, ha felháborodnak, mert "a szex az természetes dolog" meg "örülj, hogy megdugnának".
És akkor történik meg ilyen, hogy vagyunk nők munkahelyi partin, odajön az amerikai nagyfőnök fia, és mondja azt, hogy lehet, hogy egy sex on the beach koktélt kér, kacsintások közepette... hát én eléggé elhűltem, és a másik csaj meg rámnéz, hogy "hahaha, látom, XY-nak nem tetszett ez a poén, hahahaha" (majdhogynem hozzátéve, hogy "de én laza csaj vagyok hahahaha ezért engem nem zavar áááám hahahahaa)...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!