Csak én tartom irtó szánalmasnak a folyton pajzán/szexista megjegyzésekkel "poénkodó" bunkó pasikat?
Eleve nem szeretem túlságosan az iyen "perverzebb" poénokat, szerencsére nincs nagyon ilyen ismerősöm, de szerintem kissé lenézőek az ilyen emberek. Érted, beleképzeled magad a helyzetükbe, ránéznek egy nőre s a feje helyén is egy lyukat látnak.
Kicsit nekem olyan feelingem lenne az ilyen emberektől, hogy 30 éves szűz (vagy szűzjelölt, ha még nem 30 éves :D) és azért nem bír ennyire magával. De ezek alapján nem is csoda, hogy eddig nem kapott nőt. Az ilyen nem is érdemli :D
18/F
Első kommentelőnek köszönöm az értelmes válaszát.
#2: Igen, ilyen eset is előfordulhat, de a legtöbb esetben inkább azok a tipikus egoista, bunkó minimális önkontrollra is képtelen pasik poénkodnak, akik legszívesebben 0-24 órában vernék a cerkát. Ilyenkor persze a csaj sem áll ki magáért, mert úgy van vele, hogy "poénkodás", "jó hangulat/társaság" blabla, de csak azt felejti el, hogy ez szimplán hímsoviniszta attitűd, ami ellen simán felléphetne.
Szvsz te egy begőzölt feminista (nő) vagy. (De ha nem, az még rosszabb..)
Tényleg meg kéne keresi azt a gyógyszert.. ott lesz valahol a szék alatt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!