Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit kezdjek az ilyen megjegyze...

Mit kezdjek az ilyen megjegyzesekkel?

Figyelt kérdés

Van egy ismerosom, 21 eves fiu. A munkaja miatt depresszios. Az egesz csaladjavalnjoban vagyok, mindegyikuk nagyon jofej es legtobbszor o is, de idonkent minden elozmeny nelkul olyanokat mond, hogy teljesen ledobbenek. Pl a legutobbi eset:

Rolam tudni kell, hogy nehezen birom az alkoholt, de termeszetesen egy korty sortol nem lesz semmi bajom. A srac eppen sort ivott, valami kulonleges markat. Megkerdeztem, hogy megkostolhatom-e. Erre elkezdte, hogy nem, mert ha iszom, ugy viselkedek, mint egy idiota es egyebkent menjek pszichologushoz, vagy inkabb pszichiaterhez, meg gyerekes vagyok es amugy senki nem szeret, csak elviselnek az emberek stb. Csak alltam ledobbenve, addig a pillanatig teljesen jol elbeszelgettunk, aztan egyszer csak kivagta a cirkuszt. Altalaban mar elkerulom ezek miatt a megjegyzesek miatt, de most hetvegen a csaladjaval meg mas haverokkal elutazunk es valoszinuleg o is ott lesz. Nekem nagyon rosszul esik, amikor ilyeneket mond, bar mostanaban egyre jobban el tudom engedni a fulem mellett, de azert meg mindig gyakran betalal.

2015. ápr. 29. 21:30
 1/6 anonim válasza:

Attól, hogy valaki depressziós az még nem mentség arra, hogy ilyen stílusban beszéljen. Főleg ok nélkül.

Finoman, de határozottan mondd neki, hogy rosszul esnek, sértőek a megjegyzései és értékelnéd, ha megválogatná a szavait.

2015. ápr. 29. 22:06
 2/6 A kérdező kommentje:
Koszi, legkozelebb kiosztom. Eddig azert nem vagtam vissza, mert amugy is vannak problemak az onbizalmammal es hittem neki. De a legutobbinal elgondolkodtam, hogy oke, megvannak a magam hibai, de en nem beszelek igy senkivel minden ok nelkul. Akkor kinek is kell pszichiater?
2015. ápr. 29. 22:16
 3/6 anonim ***** válasza:
Nehogy már benyald azt a f**zságot, hogy depressziós a munkája miatt. Lehet, hogy szar helyen van, de attól beszélhet veled úgy, mint egy utolsó senkivel? Kapj már az agyadhoz...
2015. ápr. 29. 23:52
 4/6 Hecarim ***** válasza:
Leírás alapján szerintem rád vetíti ki a saját problémáit.
2015. ápr. 30. 08:39
 5/6 A kérdező kommentje:
Igazatok van. De vajon miert csinalja ezt? Es miert kerulok kapcsolatba allando jelleggel olyan emberekkel, akik ram vetitik ki a problemaikat, kezdve apamtol ?
2015. ápr. 30. 16:22
 6/6 anonim ***** válasza:
Valószínűleg hamar átjön nekik, hogy simán beléd törölhetik a lábukat és elnyomhatnak téged.
2015. ápr. 30. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!