Ti is unjátok már az ilyen hangembereket?
Figyelt kérdés
Komolyan elegem van az ilyen nagypofájú bohócokból!
Mindenre akkora a szájuk, meg kimondani bármit kibírnak, de mögötte semmi, magyarul hangemberek, bohócok!
Ők ezt megverik, azt megverik, mindenkire mondják hogy mekkora nyomorék, meg fenyegetőznek, közben meg egy deka erő, vagy bunyózni tudás nincs bennük!
És pont az ilyenek nem futnak össze valakivel, aki jól megverné őket!
2017. febr. 4. 14:05
1/7 anonim 

válasza:

Verd meg őket te kérdező, ha ilyen nagy a szád! Mi van? Nyuszi vagy?
2/7 anonim 

válasza:

Hát, inkább ilyen nagyszájú hangemberek kötekedjenek, akik csak beszélnek, mint olyanok, akik tudnak bunyózni és meg is vernek. :D
3/7 A kérdező kommentje:
2.!
Csak tudod az olyanoknak nagyobb céljaik vannak, pl: egy bajnokság megnyerése, vagy hogy csak elégedettek legyenek magukkal.
2017. febr. 4. 14:30
5/7 Fatal_3rror_ 

válasza:

A hangemberektől már csak egy bénább dolog van, mikor valaki még nekik sem meri megmondani a frankót, inkább gyakorikérdéseken siránkozik :D
6/7 A kérdező kommentje:
Én megmondtam egynek pont és majdnem meg is vertem, de inkább csak leugattam és mérgemben ide írtam!
2017. febr. 4. 21:18
7/7 anonim 

válasza:

Ne foglalkozz velük! Tök fölösleges, ostoba emberből mindig sok volt és sok is lesz. Nem tudsz vele mit csinálni, ha megverné valaki akkor is ugyanolyan hülye maradna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!