Ti is unjátok ezt a bombanős kérdéseket? Annyira szánalmas a pasi.
Figyelt kérdés
egy ideig vicces volt, de már ha meglátom már csak sajnálni tudom ezt a szerencsétlent. ma 4 ilyen kérdést rakott fel, egy pszichológust meglátogathatna az illető.2016. nov. 11. 15:31
1/8 anonim válasza:
Várj, ez melyik? Az amelyik haragszik a bombanőkre, mert szerinte mind kva meg stb stb stb?
Az még van? Két hete jártam az oldalon, akkor is mondta már :)
2/8 A kérdező kommentje:
a mai nap 4szer azaz négyszer írta le ugyanazt, hogy a bombanő miért néz át rajta és blalbalba, már a végére felidegesítettem magam, de aztán rájöttem, hogy inkább röhögök ezen a szánalmas emberen. de ahogy néztem mást is kiakaszt, ezért írtam, hogy hátha észreveszi magát és többet nem rak fel ilyen idi-óta kérdéseket.
2016. nov. 11. 15:46
3/8 anonim válasza:
Nemszabad kérdező. Én az egyik kérdésére pár hete tényleg normális, logikus, választ adtam, ügyelve hogy még a szóhasználatból se következzen, hogy esetleg "bántani akarnám", de úgy elhordott mindennek, hogy persze hazudok, meg stb stb stb.
4/8 anonim válasza:
Nem kéne semmit reagálni rá és akkor abbahagyná.
5/8 anonim válasza:
Én jót röhögök rajta. Mindig írok neki valami szépet, ha látom, hogy írt ki kérdést. Az az idióta meg idegeskedik rajta, próbál mocskolódni, vergődik, kínlódik és ez vicces.
6/8 anonim válasza:
Hát paraszt nem véletlenül se azt mutatod amit leírsz. A bombanős kérdező nem neked teszi fel a kérdést amikor felteszi. A nevedet lehet látni mindig alatta, önszántadból próbálsz harcolni vele. De leírtad hogy kiskorú nővel vagy együtt felnőtt ember létedre. hát az sem véletlen hogy a saját korosztályodból vagy a nálad idősebbeknél nincs esélyed. Ha nem idegesítene a kérdező és komolyan gondolnád hogy nincs igaza nem írnál neki. Én tudom hogy igaza van sok mindenben. Már csak azért is mert a feletted lévő hozzászólók közül kettő ismerem. Ők a pénzes férfiakra buknak. És ez ellen érdemben nem tesznek, csak vitába szállnak azzal aki jogosan támadja őket. Az igaz ha egy nő kapcsolatot szeretne a pszichológus nem tud rajta segíteni. Ez fordítva is így van. A fenti kettőnél szép szóval se lehet elérni semmit, csak ha éppen úgy gondolják ők választanak és a gazdagokra vadásznak.
7/8 anonim válasza:
6#
Szia, rég láttunk. Ma is írsz ki kérdést?
8/8 anonim válasza:
4-esnek igaza van.
"Már csak azért is mert a feletted lévő hozzászólók közül kettő ismerem."
Hatalmas ismeretség ám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!