Ti nem unjátok ezt a sekélyes, álszent társadalmat?
Sajnos ilyen ez a világ! Ha nem vagy menő az az nem nézel ki jól nincs jó cuccaid vagy éppen egy közösségi oldalon nem vagy vezető féle nem nyalsz senkinek egy szóval nem játszod meg magad akkor te már béna vagy és le néznek. Sajna majdnem minden a divatról szól. Szerintem gyenge ember mind aki ezt csinálja!
. A nők könnyen adják magukat és mennek a többiek után a férfiak pedig túl cicomázzák magukat és linkek lesznek... De azért tisztelet a kivételnek mert van!!
Értem amiről írsz. Én pl. vagyok, aki vagyok, de ez senkinek nem tetszik, furcsán néznek rám. Szeretek lazán öltözni, slamposan járni, mert úgy érzem van annyi belső értékem, és vagyok olyan jó fej, hogy így is csípnek az emberek. De mégis sikeresebbnek érzem magam azokon a napokon, amikor gondolok egyet, és kirittyentem magam.
Csak hogy értsd ez nálam nem polgárpukkasztásból van, hanem a munkám hol így kívánja, hol úgy. De amikor haza megyek és levetem a szép ruhát, úgy érzem, csak egy álarcot dobtam le magamról, és irtó jól érzem magam újra a melegítőben és a kötött pulóverben.
Egy dámának érzem magam abban a pár órában, amíg elmegyek az ügyfelekhez, és kicsit még jó is, de mindig alig várom, hogy haza érjek és levethessem ezt a szerepet.
Mielőtt félreértenél, nem k..va vagyok, hanem üzletember. A férjemmel ezt mindig meg is beszéljük, elmesélem neki este a tapasztalataimat, és Ő is mindig azt mondja, hogy SAJNOS erre szükség van, vagy erre van szükség. Csak egy szó csere, de mégis más a jelentése, de mindegyik fontos.
Lehet nem pont erre gondoltál, amit írtam, de a külsőségekből való megítélés is ide tartozik, és én ezt unom nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!