Epilepsziaskent lehet-e egyetemet (epiteszmernoki, epitomernoki. stb) el vegezni?
Őszinte leszek én nem ajánlom. A kisebbik probléma az egyetem. Sokat kell házizni néha éjaszakázni stb de ha ügyes vagy megoldod, hogy ne fáraszd ki túlságosan magad.
A munka világa viszont sokkal neccesebb. Az építőiparra a legjellemzőbb a túlórázás és az elhúzódó munkaórák. Kivitelezésben szinte ez a normális de tervezésben is nagyon gyakran előfordul, hogy hajnalokig bent kell lenned tervleadás előtt. Így én nyugodt szívvel nem tudnám ajánlani neked ezt a szakmát. Egy gépész-villamos mérnök ilyesmivel szerintem jobban járnál, de ezek emellett még anyagilag is sokkal jobban fizetnek.
Ne tedd!!!
Alkalmatlan vagy rá.
Végülis azóta hol tanulsz?
Utolso valaszolonak uzennem, hogy egy igazi szerencsetlen balf sz! 🤗
Epiteszmernokire jarok, es k rva jol megy:)
Visszaesett epilepsziás vagyok, tudom miről beszélek.
Neurológusom kifejezetten javasolta a stresszhelyzetek, kialvatlanság, veszélyes munkák kerülését. (Magán)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!