Tényleg bárkiből lehet milliomos, aki kinéz valahogy? Ez csak szerintem felháborító egy kicsit?
Ő egy modell, egy bűnöző volt és csak a külsejével szerzett magának rengeteg pénzt. lehetséges, hogy kellett ez az előélet, hogy híred legyen. Én fel nem tudom fogni ezt a dolgot szerintem ez nem is annyira jóképű. Hogy hogy tud valaki ennyit keresni meg hogy mire fel ez a sok rajongó..
"leginkább szerencse kell hozzá, ami nem sok embernek adatik meg"
Naná hogy nem!
A szerencse a lustákra meg a gyávákra csak úgy nem szokott rámosolyogni. Rettentő sokat kell dolgozni azért, hogy szerencsés is legyél...
A szerencse nem jön magától.
Aki nem is tudja, miről van szó, jobban tenné, ha nem szólna hozzá.
Itt arról van szó, hogy születési adottság, hogy ilyen az arca, a munkáltatója szerint érdemes érte sokat fizetni. Tény, hogy fehér holló számba megy az, aki ennyit keres, miközben nem tett érte semmit. Ismétlem:semmit. Itt nem a munkáról, vagy tanulásról van szó, ez egy piti bűnöző.
Ráadásul szerintem nem szép, lehet, hogy különleges az arca, de átlagon alulian vonzó. Nem jó pasi fejre. Nem is értem komolyan mondom. Még ha olyan lenne, akire a legtöbben azt mondják, hogy szívdöglesztő pasi. De biztos vannak rajongói, másképp nem lenne híres..
Tudom, hogy felfújom, de nem az a nagy baj, hogy egy bűnöző és semmit nem tett a sikeréért, hanem, hogy ahhoz képest elég fos feje van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!