Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Tényleg bárkiből lehet milliom...

Tényleg bárkiből lehet milliomos, aki kinéz valahogy? Ez csak szerintem felháborító egy kicsit?

Figyelt kérdés

[link]

Ő egy modell, egy bűnöző volt és csak a külsejével szerzett magának rengeteg pénzt. lehetséges, hogy kellett ez az előélet, hogy híred legyen. Én fel nem tudom fogni ezt a dolgot szerintem ez nem is annyira jóképű. Hogy hogy tud valaki ennyit keresni meg hogy mire fel ez a sok rajongó..

2017. jan. 4. 00:08
1 2
 1/16 anonim válasza:
77%

Menő manapság ez a bűnöző, börtönviselt stílus.

Itthon is eléggé, lásd: mr. busta, escobar, stb.

2017. jan. 4. 00:14
 2/16 A kérdező kommentje:
De ennyire?? Szerintem undorító a stílus. Miért számít menőnek??
2017. jan. 4. 00:17
 3/16 anonim ***** válasza:
Abból is lehet milliomos, aki nem néz ki valahogy.
2017. jan. 4. 00:45
 4/16 A kérdező kommentje:
Úgy értem a testéből úgy hogy nem tesz semmit azon kívül, hogy jól néz ki.. Vagy kevésbé jól. Az a férfi teljesen átlagos kinézetű szerintem.
2017. jan. 4. 01:11
 5/16 anonim ***** válasza:

Generációt előre kellene már menni a gondolkodásban.

A kinézet nem más mint egy fedél, amit emberi tulajdonságokhoz rendelsz hozzá.

De mindegy, nem várom el, hogy bárki is megértse...

2017. jan. 4. 01:24
 6/16 anonim ***** válasza:
47%
Ez egy randa, ócska, agresszív és primitív dög! Ne foglalkozz vele! Vissza a sittesek közé!
2017. jan. 4. 07:11
 7/16 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem karakteres az arca, valószínűleg ezért figyeltek fel rá a modellügynökségek.
2017. jan. 4. 09:35
 8/16 anonim ***** válasza:

Önmagában az esztétikus külső nem elég ahhoz, hogy valaki milliomos legyen. A meggazdagodáshoz ebben a szakmában szükség van kapcsolatokra. Nekem is van nem egy modell ismerősöm, viszont nem élnek különösebb luxusban.

Ha valakinek a képe végigsöpör a médiában, akkor az segíthet elindítani a karrierjét, de ez nem sikerül akárkinek, óriási szerencse kell hozzá.

2017. jan. 4. 10:06
 9/16 anonim ***** válasza:

Ez van. Ha végignézed Hollywood-ot, ott sem lehet könnyű. A legtöbb ember nem színész, hanem szépfiú/széplány. Csak az emberek hozzá vannak szokva a széphez.

Mindig kiabálnak, hogy jujj, photoshop, minden mű meg retusált, de mikor Lena Dunham berobbant pár éve, mindenki fintorgott.

Az emberek többsége nem tudja, mit akar. Realisztikus emberábrázolást vagy szép embereket.

2017. jan. 4. 11:52
 10/16 anonim ***** válasza:
Nem, a jó, vagy különleges külső még kevés, leginkább szerencse kell hozzá, ami nem sok embernek adatik meg.
2017. jan. 4. 13:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!