Csak szerintem felháborító ez?
Én egy 15 éves lány vagyok. Azt vettem észre, hogy egyre több, velem egykorú gyerek(!) nagyon elszállt magától.
Most a lányokra értem főleg. Nagyon nagyra vannak azzal, hogy nekik nagy a mellük meg a hátsójuk, hogy IPhone-juk van, szoliznak stb. És a legfelháborítóbb: ezek miatt érzik magukat ' érettnek', aki meg nem hasonlít rájuk, azt lenézik, stb.
Lehet, hogy a kérdésem miatt úgy tűnik, hogy irigy vagyok,viszont szerintem nincs mire irigy legyek. Legalábbis ezekre a lánykákra biztos nem vagyok irigy.
Nekem legalább a mellem helyett az 'eszemet ' dicsérik és a humoromat.
Nektek mi a véleményetek ezekről a lányokról? A média, társadalom hibája, hogy ilyenek lettek, vagy s szülőké?
Most dicsérni kell, igaz?
Nekem eszem is volt meg mellem is. Akkor én extraszuperkülönleges hópihécske vagyok?
Én is 15 éves vagyok. És a leírtak ellentéte. Valóban sokat a velünk egykorúakból a ,,más" gondolkodású. De nem mindenki! Az én osztályomban két-három gyerek kívételével mindenki a leírtak szöges ellentéte.
Én személy szerint úgy gondolom, hogy az mindenkinek a magánügye, hogy IPhone telefonja van vagy szolizik. Valóban ezzel akkor van baj, ha ettől többnek érzik magukat. Ne is legyél rájuk irigy. Hidd el, hogy a társadalomban, a legtöbbre azok viszok, akik a természetes értékeikre büszkék, és nem a telefonra, barnított bőrre stb.
Az, hogy minek/kinek a hibája ki tudja. Egy biztos, hogy ilyenkor a szülők keze is benne van, vastagon a dologban.
A lényeg a lényeg légy büszke, hogy te különb vagy, mint ők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!