Te mit fogsz csinálni az év hátralevő óráiban?
Öröm olvasni, hogy ennél a kérdésnél már 2 ember is van, aki Aput hallgat. Talán nincs még teljesen elveszve a magyar értelmiség. :) Kíváncsi lennék, hogy a magyar társadalom hány százalékát érdekli az ilyesmi.
Én iszogatom, olvasgatok, esetleg én is meghallgatom a legutóbbi Aput.
Én is rendszeresen hallgatom, meg az Önkényes mérvadót is.
És netezni fogok én is, meg enni. Utána talán elmegyek valami szórakozóhelyre. De nem csípem ki magam. Lehet hogy csöves leszek a többi tiptop füstös szemű miniruhás csajhoz képest, de nem érdekel. Lehet hogy 1 óra után haza is jövök. De lehet hogy nem.
B.U.É.K.
A szerdai Nyelvtörténet vizsgámra tanulok + eszek még napközben vásárolt kínait + simogatom a macskát. Szüleim elmentek bálba, én meg itthon egyedül. Valahol mélyen fáj, de ha lennének barátaim, akkor sem mennék sehova, csak velük lennék itthon, vagy náluk. De nincsenek, tehát édes mindegy.
A 2-es válaszolóval nagyon tudok azonosulni..
24f
22:26
Hagyd, legyen nekik is valami örömük. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!