Hogy beszélhetek jobban?
Figyelt kérdés
Mindenki azt mondja hogy motyogok az orrom alatt... Most állásinterjúm lesz 5.-én és szeretnék egy kicsit jobban előadni, nincs valami videó vagy valami ami segíthetne?2016. dec. 30. 23:39
2/3 anonim válasza:
Feljebb tekered a potmétered, és akkor nem lesz semmi gond. :D Azaz elkezdesz hangosan beszélni, mint a nagyothallók, közbe meg nem hangosan beszélsz csak normál hangerőn, ami elösször furcsa lesz, de a sokáig így beszélsz hozzászoksz.
Múltkor találkoztam innen egy személlyel, lehet bunkónak/kukának tűntem, de a felét nem értettem annak amit mond, főleg mikor valami háttér zaj volt körülöttünk. Megsérteni, meg rászólni se akartam, hogy beszéljen hangosabban, mert a felét nem értem annak amit mond. Mikor valaki alaphangon beszél azt se mindig tudom értelmezni, de ha motyognak az orruk alatt azt meg már végkép, nem értem. XD
3/3 anonim válasza:
Nincs. Neked kell rávenned magad, hogy hangosabban beszélj. Amúgy lehet bátortalan vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!