Mennyire lenésendő, hogy jobban szeretek külföldön élni?
3 éve élek Hollandiában, ahol megismertem egy nagyon aranyos lányt és most vele élek párkapcsolatban 2,5 éve.
Sokkal jobban érzem magam ebben az orszàgban, sokkal kedvesebb emberekkel találkozom, valamint járok holland nyelvtanfolyamra és valahogy az itteni nyelvoktatás sokkal színvonalasabb és hatásosabb.
Nincs honvágyam egyáltalán, csak hiányzik a családom, de néha haza szoktam menni, így nem panaszkodhatok.
Barátnőmmel mindketten dolgozunk, valamint fél éven belül tervezzük a házasságot.
Most akkor menő vagy, hogy bunkózól ismeretlenül a képernyő mögül. Gratulálok.
Írd le azt a részt ahol szerinted különlegesnek érzem magam, mert személy szerint nem érzem, hogy az lennék.
Másrészt ennyi erőből semelyik kérdésnek mincs semmi értelme :D Csupán érdekel, ennyi. Vagy olyan nagy baj ez?
Mondjuk arra se írtál sehol sem példát, hogy pontosan ki az, aki lenéz.
Én azokat nézem le, akik szidják az itthoni rendszert, mert nem voltak élelmesek ahhoz, hogy boldoguljanak itthon és ezért természetesen mindenki hibás, a NAV, az Orbán, a vállalkozó, az újgazdag, csak ők nem, s mindebből kifolyólag választják az egyszerűbb utat, vagyis hogy elhúznak külföldre. Aztán jön az, hogy bezzeg itt ez van, bezzeg otthon semmi nincs, bezzeg mi tudunk spórolni... Arról persze mélyen hallgat, hogy 12-14 órákat kell dolgozni, meg 8 indiaival és 5 lengyellel kell egy retkes albérleten osztozkodni, de azért neki milyen jó.
Na és a másik kedvencem, aki kihúz külföldre és mikor hazajön, akkor játssza az eszét, hogy jaj neki már csak angolul jut eszébe egy szó... az ilyet elküldeném a jó büdös francba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!