Üres az életem és már nem tudom mivel tehetném jobbá! Mit tegyek?
Azt látom a facebookon,hogy a sok pestinek milyen jó..luxus kocsik,luxuslakás,bulik..Árad a gazdagság. Aztán kitudja mi igaz ebből..
Némelyiknek tudom a hátterét van egy csaj,aki hosstessként dolgozik, pénzért elmegy bulizni pl.. egy 4. kerületi panelban lakik,ahol én soha nem tudnék lakni,viszont a képei alapján tök jó sora lehet.. én nem vagyok nő,de jelen helyzetemből úgy érzem nem tudnék ilyen munkákat végezni. Nem láttam ilyet a környezetemben,sem családomtól.
Normál, sőt jó körülmények között élek..Amíg kicsi voltam azt mondom jó volt.. ahogy középiskolába kerültem és elkezdtem pestre járogatni és csak rám kerüt ez a felszínesség, pénzesség,nagyravágyóság. Az átlag értékszintem elszállt és olyan lett,mintha valami budai gazdagé.. a facebookom is már a pénzről szól röviden,tömören,csak a gazdagság,giccs,ami uralkodik és átlagértékrendű meg néz,hogy mi van honnan van ez vagy az..
Nem tudom mennyire van a pesti 20-on éveseknek jó élete,pl estefelé elmennek edzeni,aztán este buliba.. van életük azt látom.. kívülről az enyém is olyan,mint az övék,de belül nagyon keserű és fájdalmas.. az a helyzet,hogy egyedül nincs erőm semmihez,egyedül társaságba menni,amikor azt látom,hogy ők milyen jol elvannak én meg egyedül. Ez a sznobos értékrendem azt követelné vagy vágyna arra,hogy ilyenekkel elmenjek bulizni,jól érezzem magam korlátlanul.Marha nehéz az életem. Irigylem azt akiknek össze jött az élete, luxus körülmények között él. Ez sem 100 °% boldogság,de legalább társaságban jól érzi magát. Csak jobb életet és barátokat szeretnék. Nem is tudom már milyen a normál értékrendem,hogy milyen volt.
A harmas valaszolot tamogatom.
Kerdezo! Az ertekrended valsagban van! Tudod, belelatok a pestiek zullott vilagaba. A sok hosszabbitott haju mukormos, bulizos csaj szo szerint eladja a testet. Ne csodalkozz, ha jol megy nekik! (Igazi prostit is ismerek, de sosem posztolna nagyzolos marhasagokat magarol a neten.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!