Sassu13242003103100 kérdése:
Mit jelent az, hogy "kicst" jovok be egy lánynak?
Figyelt kérdés
Régóta ismerjuk egymas 1 suliba jarunk suli utan haza szoktam kísérni.Egyik nap mikor kísérem hazafelé megkérdezem tőle, hogy be jövök-e neki? Megkérdezte, hogy miért érdekel a válasz. Azt mondtam neki, ha azt mondja, hogy nem akkor nem setálok vele, mert rá jövök, hogy semmi értelme.Erre végülis azt válaszolta hosszas gondolkozás után, hogy "kicsit".Én meg miutan elkoszont ott gondolkoztam, hogy mennyi az a kicsi?,Tényleg csak kicsit?2016. dec. 21. 22:55
1/4 anonim 

válasza:

Semennyire nem jössz be neki. A kicsit csak azért mondta, mert akkor sétálhatott volna tovább egyedül.
2/4 papics 

válasza:

hááát... lehet hogy csak azért mondta hogy kicsit, mert nem akart egyedül hazamenni többet :D de az is lehet, hogy több srác is bejön neki és ezért kicsit azt kicsit amaz kicsit téged is stb... remélem tudtam segíteni
3/4 papics 

válasza:

viszont még véletlen se veszítsd el az önbizalmad mert pár év múlva meglátja hogy jobb lesz veled mint egy kigyúrt jóképű hapsival akit csak pár hónapja ismer :)
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi:). De egyébként a házuk előtt kérdeztem.
2016. dec. 22. 07:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!