Mit gondoltok, nehezebb egy olyan lánynak beilleszkedni egy új, gimis osztályközösségbe, aki nem az a klasszikus szépség? Több lent.
A "klasszikus szépség" fogalmát úgy definiálnám, hogy magas és karcsú, vékony csontozatú, nincs rajta felesleg de vannak idomai, szimmetrikus ovális arca van, nagyon hosszú haja, mindig jó ruhákban jár, körme, haja mindig tökéletes, amolyan topmodellalkat. Azért ezeket a tulajdonságokat hoztam fel, mert a korosztályom (15-16 évesek) döntő többsége ezt tartja szépnek, én legalábbis úgy tapasztalom. Szerintetek egy ilyen álomlányt hamarabb és jobban befogadnak egy új közösségbe, mint egy átlagosabb lányt? Mik ezzel kapcsolatban a tapasztalataitok?
U.i.: a fenti leírással nem a szép lányokat akarom szidni és alázni, félreértés ne essék.
Előre is köszönöm a válaszokat.
15/L
Igazad lehet, végülis már általánsosban is volt egy rakás klikk az osztályban... meg már nagyjából ismerem is a leendő osztálytársakat, és erős sejtéseim vannak arról, ki melyik klikkbe fog kerülni.
Megy a zöld pacsi!
En sem voltam az a tipikus meno csaj, szerintem jo volt a kulsom (nekem legalabb is semmi problemam nincs vele): rovid haj, bakancs, nadrag, atleta, bomber dzseki stb. Egyszer az egyik meno ribizli beszolt, betortem az orrat, utana nem volt kulonosebb problemam senkivel se, bar a lanyok alig szoltak hozzam, de a fiukkal jol kijottem :)
26N
Mindenki válaszát köszönöm!
Amúgy nem tartom magam csúnyának, az önértékelésem rendben van, tisztában vagyok az alkatommal meg mindennel. Ha valaki szekálna, van gyakorlatom visszavágni (#4-es, az orrbetörős módszered haláli jó :D). Általában megtalálom a rokon lélek embereket, talán gimiben se lesz máshogy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!