Hogyan mondjam el a lánynak hogy tetszik?
Figyelt kérdés
2016. szept. 19. 17:38
2/8 besenyőpistabácsi válasza:
Szia! Nagyon tetszel nekem!
3/8 anonim válasza:
egyszerű "Tetszel" én szoktam mondani lányoknak nem olyan nehéz :D
4/8 anonim válasza:
ink ne mond el, én így vesztetem el az egyik legjobb barátom pedig részemről a barátság is elég lett volna.
Ha megpróbálod rem jobb szerencséd lesz.:) SZurkolok:)
5/8 anonim válasza:
mm a visszautasítás után megelégedtem volna a barátságával úgy mint eddig. de ezek után került hozzám se szólt.
6/8 anonim válasza:
Nem egy ezek azokkal, akik azt írják hogy "ne tedd meg". Igenis tedd meg, mindenképpen élőben! Közeledj felé (dicsérd meg, puszild meg, fogd meg a kezét, öleld meg, stb). Ha megfelelően közeledsz, nem kell kimondanod, érezni fogja! :) sok szerencsét! :)
7/8 anonim válasza:
Tetszel, tudd meg, hogy érdekelsz, tudnánk e találkozni nem csak véletlenül? meg ilyesmi ami épp kipattan az adott szituban. Amíg nincs visszajelzés én nem fognám meg a kezét, vagy adnám jelét, hogy még mit is szeretnék ezen kívül.
8/8 anonim válasza:
Szia! Meghívhatnálak valamelyik délután egy süteményre a cukrászdába? Ha igen akkor igen ha nem akkor esze ágába sincs hogy viszonozza. Olyankor mást kell találni őt meg elfelejteni gyorsban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!