Normális ez az én koromba?
Figyelt kérdés
14 éves vagyok fiú , nem volt még barátnőm , barátaim sincsenek nagyon , a többiek már bandáznak meg stb én inkább magányos vagyok és nem szeretek társaságban lenni , 14 évesen ez normális dolog ?2016. dec. 13. 20:44
1/7 anonim válasza:
A barátnő rész teljesen, a banadazasbol kimaradás kicsit nem de lehet csak simán nem megfelelő veled egy korú sracokkal vagy körülvéve, barátkozz máshol.
2/7 A kérdező kommentje:
az a baj hogy nagyon másokkal se akarok barátkozni
2016. dec. 13. 21:42
3/7 anonim válasza:
Nem lehet, hogy vámpír vagy vagy meleg?
4/7 A kérdező kommentje:
egyik se :D
2016. dec. 13. 21:49
5/7 anonim válasza:
Introvertált vagy.
Én kétszer ennyi idős vagyok,de én sem nagyon szeretek társaságban lenni.
Őszintén szólva elég mű dolognak érzem.
Az emberek társaságban nem az igazi arcukat mutatják.
Én időpazarlásnak tartom:D
6/7 anonim válasza:
Én is 14 éves vagyok, csak lány. Szerintem vannak így páran ezzel, hiszen korosztályunk egyik felének fontos hogy ,,megfeleljenek", bandázzanak, legyen barátnőjük/barátjuk, a másik fele pedig nem akarja elsietni a dolgokat, úgy van vele hogy mindennek eljön az ideje.
Észrevételeim szerint nagyon ritka, hogy valaki 14 évesen azért viselkedik úgy, ahogy a körülötted lévők, mert már megértek. Inkább csak szeretnének megérni.
Összefoglalva: Szerintem teljesen normális vagy.
Remélem tudtam segíteni. :)
7/7 A kérdező kommentje:
köszi :)
2016. dec. 17. 18:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!