6 éves koromba bedagatt a térdem azóta fáj 13 éves vagyok minden nap fáj ha alszom akkor is meg ha reggel felkelek. Mi lehet?
Figyelt kérdés
2016. dec. 11. 16:07
2/7 anonim válasza:
Serules miatt az izuletek kozott akar evekig is lehet felesleges viz. Rontgennel, MR-rel meg lehet allapitani, hogy ez-e a gond. Nekem is vizes, le lehetne szivni belole, de annyira nem veszes, ugyhogy enel mondtam a dokinak, hogy inkabb hagyjuk, nehogy aztan meg rosszabb legyen. Kivulrol nem latszik meg semmi.
3/7 anonim válasza:
Nos. Ez a Baker-szindróma. Eredményesen lehet kezelni természetes gyógymódokkal. Írd meg hol laksz: kerítek neked egy hiteles természetgyógyászt. tancosdenes21@gmail.com
4/7 anonim válasza:
Az én lányomnak 2 évesen kezdődött a térddagadás és az ízületi fájdalom. Több vizsgálat után megállapították, hogy reumás ízületi gyulladása van, ami leginkább a térdnél jelentkezik. Ez egy autoimmun betegség. Javaslom egy reumatológus felkeresését. Egy egyszerű vérvizsgálattal, valamint ultrahanggal megállapítható, ha reumád van.
5/7 hokai2 válasza:
A borzalmas helyesírásod miatt van!
6/7 anonim válasza:
Kedves Hopi Indián, azért látatlanban ne állapítsd meg, hogy Baker-szindrómája van. Előbb egy orvos, aztán KIEGÉSZTŐ kezeléshez lehet természetgyógyászt megkeresni, ha a diagnózis megszületett. Én hiszek pl. a gyógynövények jótékony hatásában, de azért látatlanban ilyet megállapítani, majd természetgyógyászt ajánlgatni enyhe túlzás...
7/7 anonim válasza:
Soha nem értettem, miért nem szakemberhez fordulnak emberek az egészségügyi kérdésekkel? És a szüleid leszarják, vagy nem is tudnak erről a panaszodról?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!