Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek az nembaj ha 16...

Szerintetek az nembaj ha 16 éves koromba nem angyon acsajozáson jár az eszem meg a bulikon, hanem a munkán?

Figyelt kérdés
2013. aug. 10. 20:51
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Miért lenne baj? Nem kell követned senkit, élt úgy az életed, ahogy te szeretnéd. :)
2013. aug. 10. 20:59
 2/11 anonim ***** válasza:
éld*
2013. aug. 10. 20:59
 3/11 anonim válasza:
Szerintem sem ez érett gondolkodást jelent!:)
2013. aug. 10. 21:09
 4/11 anonim ***** válasza:

Hát a 16 évesek egyetlen "munkája" a tanulás.

Egyébként meg azért lenne érdemes bulizni meg csajozni, mert majd koppansz ha odakerülsz, hogy zéró szociális érzéked van és nem tudsz munkakapcsolatokat sem kialakítani.

Mint amikor az elsős kisgyerek elbújik az anyja szoknyája mögött, csak te neked már nem tudsz sehol sem elbújni.

Valamelyik költő mondta, hogy nem azért élünk hogy dolgozzunk, hanem azért dolgozunk, hogy éljünk.

Egyébként meg személyes véleményem, hogy téged azért nem érdekel a csajozás meg a bulizás, mert nagyon lehetőséged sincs rá. Hát nem tudom te mennyit voltál most kint nyáron, de én rendesen megdolgoztatom a májam a szünidőben.

2013. aug. 10. 21:15
 5/11 A kérdező kommentje:
arra nemis lessz szükségem mert gazdálkodunk ( szántóföld,gyümölcsös stb) ugyhogy én leszek a főnök
2013. aug. 10. 21:30
 6/11 anonim ***** válasza:

HA nem akarsz 25évesen a semmivel egyenlő megtakarítással rendelkezni, mint ahogy hozzánk is jönnek úgymond "frissen házasodott" párok, hogy ők lakás vásárláson gondolkoznak, és 2millió ft-juk nincs egyiknek sem, hogy esetleg azt egészítsék ki hitellel, így nem tudom mit vergődik a sok 20-30éves.

Én megkérdeztem a sráctól hogy miért gondolkozik saját lakáson, amikor semmi félretett pénze nincsen? Erre olyan süket dumával jött hogy fiatalon nem gondolta volna hogy ő lakást fog venni meg ilyenek, mondom neki pedig erre számítani kellett volna

Bulizni nem érdemes mert drága minden, többet érsz egy elhívásos randival majd ha oda kerül a sor, meg neten is célravezetőbb ismerkedni. Nem akarok apai beszédet nyomni neked mert nem sokkal vagyok idősebb tőled, de ha lehet azt az időt amit céltalanul elszórakozol inkább munkára fordítsd ha pénzed is van belőle, csak akkor.

Én 19 évesen jöttem rá hogy inkább lóvét gyűjtök mert jobb érzés közel a 30hoz elindulni 5-8millió forinttal, mint a semmivel

21/F

2013. aug. 10. 21:55
 7/11 A kérdező kommentje:
az hogy pénzem lesz e belőle azt remélem, de atól függ hogy jól fogok e gazdálkodni és énis azért a munkára koncentrálok hogy mire családom lesz meg legyen minden ,és ne az legyen ha valamit kell venni állandóan hitelleket kell fel venni ,meg ami általában van
2013. aug. 10. 22:14
 8/11 anonim ***** válasza:
Jól teszed!
2013. aug. 11. 01:11
 9/11 anonim ***** válasza:

Nem tudom hogyan akarsz gazdálkodni ennyi ésszel...

Mondok egy titkot. Abból nem lehet megélni, hogy dolgozol. Abból lehet, hogy mások dolgoznak helyetted.

2013. aug. 11. 11:44
 10/11 anonim ***** válasza:

Szerintem te se gondolod ezt bajnak.

Veled egykorú lány vagyok, és én is gondolkozom már a pályaválasztáson, vagy azon, hogy hogyan fogok megélni, az önállósodás része ez, ami velejárója a kamaszkornak.

2013. aug. 11. 13:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!