Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hogyan tehetnék szert új...

Hogyan tehetnék szert új ismerősökre?

Figyelt kérdés

Amióta elvégeztem a sulit, nincsenek új ismerőseim. Akkor sem volt túl sok barátom, el is koptak ezek az ismeretségek. Nem vagyok egy társasági ember, de azért néha rám tör a magány és jól esne valakivel beszélgetni. Nem járok el otthonról, mert nincs kivel, ilyen szakkörök kilőve anyagi okok miatt, meg személyesen nehezebben nyílok meg.

23/L

2016. dec. 7. 22:26
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
9-es, azt nem állítottam, hogy az introvertáltatnak nincs szüksége társasága, de alapvetően másképp igénylik azt. De igazad van, ne általánosítsunk, hisz mindenki más mértékben introvertált és extrovertált... de magamból kiindulva, én ha igénylem is a társaságot, akkor se bulizni megyek el, meg nem nagy társasággal, hanem két-három jó barátommal találkozom csak. De persze azt sem zárom ki, hogy van olyan, aki igényli az egyedüllétet egyik nap, másik nap meg egy diszkóban tombol a tömegben.
2016. dec. 7. 23:06
 12/16 anonim ***** válasza:
Nekem is írhatsz :)
2016. dec. 7. 23:13
 13/16 A kérdező kommentje:

10-es,

Valóban ezek a dolgok lennének a legérdekesebbek Számomra, csak nem tudok kezdeményezni. A bemutatkozásig eljutnék görcsölés nélkül és nagyjából Ennyi. Ha meg hozzám hasonlóan szószátyár embert fogok ki, akkor újabb kudarcként élem meg.

2016. dec. 7. 23:13
 14/16 anonim ***** válasza:
Ugyanebben a helyzetben vagyok én is. Én a neten próbálkozom, nagyon kevés sikerrel, meg próbálok olyan helyeket keresni, ahová egyedül is el lehet járni, sajnos szintén elég kevés sikerrel. A zárkózottságra nincs igazi gyógyszer. 23/f
2016. dec. 7. 23:37
 15/16 anonim ***** válasza:

Járj kondi terembe, ott sok ember van hátha össze tudsz ott barátkozni :D

Amúgy én barátkozok veled de akkor tényleg írjál :D

18f

2016. dec. 7. 23:40
 16/16 anonim ***** válasza:
mit tanultál?
2016. dec. 7. 23:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!