Ebbe beleszòlhat?
Figyelt kérdés
Az osztàlyfőnököm beleszòhat hogy kivel jàrjak? (Nem osztàlytàrs)2016. dec. 7. 07:09
2/7 anonim válasza:
Nem szólhat bele, ha nem az iskolában és nem a tanítási időben randevúzol.
Inkább úgy gondolom, hogy az osztályfőnököd félt attól a hatástól, ami téged ér, ha az illetővel jársz.
3/7 anonim válasza:
Az elözöt még annyibban egészíteném, ki, hogy ha egy másik tanárral jársz, abba igenis beleszólhat, söt kötelessége is jelenteni az esetet, ha nem hagyod abba.
4/7 anonim válasza:
Nem szólhat bele, de a tanácsát azért fogadd el. De ha 13-14 éves vagy, akkor mondhatja azt, hogy még korai neked ez!!!
6/7 A kérdező kommentje:
16 vagyok,nem is az iskolába jár,nem rokona az oszinak,de azzal fenyeget hogy osztályfőnökit kapok.Ilyet nem csinálhat ugye?Ha megcsinálná,mit kell tennem?
2017. jan. 1. 21:09
7/7 anonim válasza:
Nem tudom, mennyire terjed ki egy tanár hatásköre?
2# válaszomban írtam, hogy félt attól a hatástól, ha az illetővel jársz. Lehet, hogy tud róla dolgokat, amit te nem, téged próbál megóvni.
Szerintem beszélj négyszemközt az osztályfőnököddel. Remélem, nyíltan megmondja, hogy mi a problémája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!