Et+2 vagy 3 (attòl függ, hogy a beültetés napja beleszámít e) este pici barnázás baj?
Az ET az a nap amikor beültették, a plusz napok pedig amik elteltek. Nekem hétfőn volt beültim igy én az ET+5 napon vagyok.
Dehogy most már a kérdésre válsszoljak.... Crinon gélt vagy Utrogestant kell használnod hüvelyben? Az utóbbinak szokott ilyen mellékhatása lenni. Nem kell megijjedni, ez csak barnázás nem vér. Ne aggódj, nincs semmi baj!!! Sok sikert
Nekem ez a 2.lombikom, mindkét alkalommal Crinont használtam és nem barnáztam. De gondolom kinek hogy! Mindenki másképp reagàl a kezelésekre.
Előzzőnél teszteltem, de úgyanúgy megviselt amikor a doki mondta, hogy nem sikerült. Nem biztos, hogy most akarok tesztelni. Jobb szeretnem èrezni, hogy sikerült, ha nem érzem a teszt se segit....
Sokkal jobban viselem a mostanit. Előzzőnél végig görcsöltem a 14 napot... most voltak napok amikor jobbára semmi. Most 3 bogyó mocorog a pociba :-)
És Te hogy érzed magad? Neked ez az első?
Nyugodtan irj ha van kedved. Jó néha megosztani a tapasztalatokat! :-)
Én túl vagyok már 4 lombikon és egy fagyasztotton, és ez a mostani is fagyasztott. A 3. lombikunk sikeres volt és van egy szép gyermekem :). Most kistesóért megyünk...
Én már használtam Crinon gélt és Utrot is, de ilyen barnázás ebben az időben még nem volt soha :(.
Semmit nem érzek az ég világon :(
Akkor Te már átélted a siker részét is! Gratulálok!
Most is fog sikerülni, ha már egyszer sikeres volt! :)
Megkérdezhetem hova, melyik intézetbe jártok?
Nekem még nem volt annyi petesejtem, hogy fasztásra is jusson! Remélem nem lesz rá szükség egyenlőre! :)
Kaàlis vagyok Budapesten.
Nyàron màr volt egy lombik kistesò ügyben de sikertelen volt...
Én is Kaális vagyok, de mi Debrecenbe járunk. Ma hogy érzed magad?
6 nappal a beülti után ma volt a legtöbb mensis görcsöm. Időnként elég ijjesztő, mintha tényleg mindjárt megjönne. Te fogsz tesztet csinálni?
Nekem semmi tünetem nincs . Az ég világon semmi :( Ma vagyok 4 nappal a beültetés után , ugye öt napos embriókkal.
A hasszúrka meg a mensis görcs jót szokott jelenteni!!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!