Et+2 vagy 3 (attòl függ, hogy a beültetés napja beleszámít e) este pici barnázás baj?
Figyelt kérdés
Nagyon megijedtem. Tényleg nem sok . Reggel most nem volt màr. Remélem nem is lesz.2015. szept. 12. 07:24
21/30 A kérdező kommentje:
Azòta nem volt semmi barnàzàs. De semmi tünetem nincs 😕.
Huh a mellérzékenységed szuper jel!!! Hidd el babò van ott neked!!!!! 😆😆😆😆
2015. szept. 16. 13:50
22/30 anonim válasza:
Akkor is úgy gondolod ha a melleim csak estére érzékenyek, akkor sem hú de nem tudom mennyire. Nem elviselhetetlenül, csak jobban érzem őket?! Nagyon jól esik a biztatásod!!! Neked a sikeres lombikod mikor volt, hány éve? És kislányotok vagy kisfiútok lett? Akkor hány embriót ültettek Neked vissza?
23/30 A kérdező kommentje:
Nagyon azt gondolom, hogy baba van nálad! Valahogy ezt érzem, és jeleid is vannak! Meg lesz ez, hidd el!:)
Holnap tesztelsz? Persze ha negatív lesz, az még semmit nem jelent!
3,5 éves a kislányom, és 2 embriót ültettek be, ő maradt velünk.
2015. szept. 16. 17:17
24/30 anonim válasza:
Szeretném péntekig vagy szombatig kihúzni a tesztel. Addigra már csak biztosabbat mutat! :)
Biztos tündéri kislányod lehet!!! Nálad mi indoklja a lombikot?
25/30 anonim válasza:
Ha gondolod válthatunk privát levelezésre. :)
26/30 A kérdező kommentje:
Rendben!!
2015. szept. 16. 19:05
27/30 anonim válasza:
Bocsánat, hogy belekotnyeleskedek, de végül sikerrel jártatok?
28/30 A kérdező kommentje:
Nem 😭
2015. szept. 30. 21:09
29/30 anonim válasza:
Sajnálom. Drukkoltam a párbeszédet olvasva :(
30/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2015. okt. 2. 19:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!