Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Gondoltál már arra hogy...

Gondoltál már arra hogy milyen jó lenne ha egyedüli férfiként vagy nőként élnél a földön?

Figyelt kérdés
Én ezt férfiként mondom. Szerintem nagyon élvezném a helyzetem. :)
2016. dec. 1. 07:38
 1/8 anonim ***** válasza:
90%

Mit élveznél azon, hogy van egy csomó leszbikus nő körülötted, akik egymással enyelegnek, te meg ülsz egy ketrecben, néha etetnek, kialmoznak alólad, és csak szaporodási célokra fejnek le tőled géppel egy kis örökítő anyagot?

Ne aggódj, akkor se fogsz dugni, ha teleszel az utolsó férfi a világon. :)

2016. dec. 1. 07:43
 2/8 anonim ***** válasza:
43%
Ilyen formában nem. Csak mint egyedüli ember. De végül is ez megvan, ki tudom zárni a külvilágot. Máskor meg jó a társaság.
2016. dec. 1. 07:57
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

"Szerintem nagyon élvezném a helyzetem. :)"

Egy női társadalomban, amely nem a férfi-attribútumok mentén épül fel, minden döntést nők hoznak a saját szempontjaik szerint, és amelyben neked egyetlen értékelhető tulajdonságod lenne: az, hogy haszonállatként spermát termelsz? Gondold ezt végig még egyszer.:D

2016. dec. 1. 08:07
 4/8 anonim ***** válasza:
84%

Elsőnek igaza van! :D Ha igy sem jut eleg p*nci úgy sem jutna. Egy férfi meg tud küzdeni a számára kedves nőért/nőkért, puhap*csűekkel normális nő nem foglalkozik! :D

Én nő vagyok, de nagyon nem élvezném, ha egyedüli lennék,a sok barom zargatna egésznap :D

2016. dec. 1. 08:10
 5/8 fosfosfosfos ***** válasza:
Szupersztár lennél és egy perc nyugtod nem lenne, illetve reggeltől estig a szaporodás lenne a célod.
2016. dec. 1. 09:34
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Egyedüli nőként? Első nap halálra erőszakolnának. Kösz, nem.

Ha meg csak egy férfi lenne... végre nyugalom lenne.

2016. dec. 1. 11:15
 7/8 anonim ***** válasza:
Az "egyedüli nőként" életérzést mondjuk bárki megtapasztalhatja, aki Indiában, vagy valahol az araboknál kisétál este egyedül, fegyvertelenül. Örülhet, ha utána még lábra tud állni és nem a mentő, vagy a halottszállító viszi el.
2016. dec. 1. 12:09
 8/8 anonim ***** válasza:
Én nőként k*rvára nem élvezném. Valszeg mindenki meg akarna erőszakolni. Kösz, nem.
2016. dec. 1. 23:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!