Csak szerintem volt jobb tininek lenni a 90'-es,2000-es években?
Figyelt kérdés
A mostani évtized szerintem olyan jellegtelen, mindenki menő akar ellni, és divat lett a másikat lenézni, ráadásul szerintem nincsenek olyan jellegzetes együttesek, vagy énekesek sem. A 2000es évek jellegzetességeit estig is sorolhatnám, de a jelenre csak az a jellegzetes, hogy mindenki teljesen el van hülyülve, és mindenki játssza a műmájert, meg a telefonjába és a közösségi oldalakba van beleb*zulva. Lehet, hogy csak bennem van a hiba, és le kellene vennem a nosztalgiaszemüveget, de szívesebben lennék akkor tizenéves. 16/F2016. nov. 24. 23:19
11/11 anonim válasza:
5-ös, miért csak a golyó meg a repesz ejthet sebeket? Hadd ne soroljam fel az összes problémát, ami egy kamasz életét megkeserítheti, de tessék, néhány példa a teljesség igénye nélkül: családon belüli erőszak, nem törődő (akár szenvedélybeteg) szülők, iskolai klikkesedés, kiközösítések, identitáskeresés és ebből fakadó problémák, szegénység... stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!