Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mit tegyek, ha nem hagynak...

Mit tegyek, ha nem hagynak nekem magánéletet?

Figyelt kérdés
18 évesen volt az első barátnőm, akkor is azt mondták, hogy korai még. Ez már eleve vicc. Most 21 vagyok, és van egy lány, akivel távkapcsolatban tudnék élni, mert tényleg szeretem, úgy érzem, hogy benne megtaláltam az igazit, és emiatt még jobban ki fognak borulni. Ez valahol érhető, de én nem várok anyagi támogatást, mert megoldom egyedül. Csak nekem már kicsit sok, hogy állandóan ezt hallom "hova mész?", nem telefonálhatok, mert egyből én leszek a sz*r. Szóval igen, nulla magánéletet hagynak nekem ennyi idős létemre. Ha meg megmondom a magamét, megint csak én lennék a sz*r.
2016. nov. 15. 11:13
 1/2 anonim ***** válasza:
Nincs jó válasz. A fejed tetejére állhatsz, akkor sem fognak megváltozni. Próbálj meg a saját lábadra állni és elköltözni. Tudom, hogy nem könnyű a mai világban ilyen albérlet árak mellett, de szerintem nem lesz más opciód.
2016. nov. 15. 11:27
 2/2 anonim ***** válasza:
Válassz, vagy megfelelsz egy ilyen vérszívó családnak, vagy éled a magad életét!
2016. nov. 15. 12:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!