Szerintetek miért csinálta?
Figyelt kérdés
Ültem a villamoson,és a velem szemben lévő ülésen ült egy lány, nem szoktam lányokat nézegetni,csak azért figyeltem fel rá,mert elég feltűnően nézett. Mikor ránéztem,volt,hogy ő is rám nézett,aztán elkapta a tekintetét,tulajdonképpen szemeztünk. Mikor leszállt,akkor is ránéztem,és ő is engem nézett. Akkor ez most mi??
19/L
2016. nov. 3. 22:57
1/7 anonim válasza:
Kábszeres lehetett, azt hitte kecskeember vagy
2/7 anonim válasza:
Nagyon meglepő dolgot fogok mondani de tetszettel neki. Azért kapta el a tekintetét mert azért nem volt túl rámenős de az, hogy vissza nézett is ezt jelentette. Ha neked is szimpatikus volt és látod még esetleg menj oda hozzá.
3/7 anonim válasza:
megnéztt mert valami tetszett/nem tetszett rajtad, hajad, bármi, és elkapta a tekintetét mert látta hogy észrevetted. Nem kell mindent túlsilabizálni :D
4/7 A kérdező kommentje:
Én csak azért néztem,mert fura volt,hogy így lány létére elkezdett engem bámulni,miközben én is lány vagyok. Komolyan eddig csak pasikkal tapasztaltam ilyet. :D
2016. nov. 3. 23:07
5/7 anonim válasza:
Én is jártam így csak férfiként :D igen vannak lezbik, és b**k is sajnos nem csak kitaláció.
6/7 anonim válasza:
És erről kérdést kell kiírni?
Engem folyamatosan megnéznek a nők, nagy a mellem és vékony vagyok, ruhámat, stb. lehet hasonlót nézett vagy tetszett neki a körmöd vagy ahogy a hajad be volt állítva, sminked. Ez hétköznapi dolog.
7/7 anonim válasza:
Akármit nézhetett, nem feltétlenül tetszettél meg neki. Pl lehet tetszett neki a hajad/ ugyanilyen pólója van/ hasonlítottál valakire akit ismer/nem tetszett neki a cipőd vagy nemtudom. Az a lényeg hogy ezer meg ezer ilyen jelentéktelen oka lehet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!