Most ezt miért csinálta? Barát az ilyen ember?
Az egyik legjobb barátomnak hitt személy meghívott magához egy házibuliba. nagyon meglepődtem, hogy megtette, mert már pár éve nem is találkoztunk, nem is beszéltünk.
Nekem ő volt a legjobb barátom, egy suliba jártunk, de amint leérettségiztünk elköltözött, majd én is egyetem miatt de ő megszakított velem minden kapcsolatot. Soha nem keresett, én voltam az aki írt neki, hogy mi van vele, és hogy találkozhatnánk. Bem lett ebből semmi. Gondolom bejött neki a pesti élet, az új haverok akik körbe rajongják. Nagyon rosszul éreztem magam emiatt még sokáig de valahogy túltettem magam rajta.
Pár hete írt, h buli lesz nála, és menjek el én is. Örültem neki, így elmentem. Jól éreztem magam, jót beszélgettünk, de azért arra mindig odafigyelt, hogy elmondhassa és megmutathassa "mennyire vitte" már minthogy mije van stb. Nem vagyok irigy ember így csak itthon jutott eszembe, hogy talán azért hívott el, hogy megmutathassa mennyire jobb neki.
Szintén eltelt pár hét a buli óta, semmi életjelet nem mutat.
Szerintetek ezért csinálta? Vagy túlgondolom? Érdemes rá energiát pazarolni, vagy egy ilyen "régi" barát nem is barát?
Én a helyedben már rég hagytam volna, ez egyáltalán nem a legjobb barátod.
A nagy semmiből egyszer csak felbukkan egy ilyennel? Ugyanmár.
"pár éve nem is találkoztunk, nem is beszéltünk."
"Barát az ilyen ember?"
?? XD
Nem.
"ő megszakított velem minden kapcsolatot"
"Barát az ilyen ember?"
Pár másodpercre elgondolkodtam, lehet ez csak egy troll kérdés. De te komolyan gondolod ami nagyon sajnálatos.
Látom neked még sosem volt barátod és nem tudod milyen az.
"Nagyon rosszul éreztem magam emiatt"
Nem kellett volna. Nem csak, mert nincs ok bármiféle rossz érzésre, de ő csak egy sulis haver volt s mint ilyen, e helyzetbe nem kellett volna ennyire megviseljen viselkedése.
"Szerintetek ezért csinálta?"
Mert egy agy mosott, komplexusos barom.
"Vagy túlgondolom?"
Nem, csak túl sokat gondolsz rá ok nélkül.
"Érdemes rá energiát pazarolni"
Egyértelműen nem.
"ilyen "régi" barát nem is barát?"
Nem az s sosem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!