Szerintetek miért csinálta?
mondjuk te pont abban a korban vagy, hogy 18 éves fejjel én is gondban lennék a megszólításoddal. Persze egy étteremben, mint pincért azonnal magáználak, de egy kocsmában már nem lenne ilyen egyértelmű. Most 28 éves fejjel remélem nem gond, ha a komment elején tegeztelek, szerintem bőven belefér.
#8 - abszolút nem gáz. A csókolomozástól hülyét kapok, annál már csak az a rosszabb, ha magán szférába lemagázok valakit, ő meg rámtegez egy szevasszal. Ott általában be is fejeződik részemről minden interakció. +-10 év, ha valahol középen vagy, ebben a korban is megtévesztő.
Munkában meg, mikor nagyobb buli van, és valaki a pulthoz jön, általában ő köszön először, én csak ránézek, jelezve, hogy most van néhány másodpercem, hogy figyeljek rá. Ott gyakori, hogy még válaszolni sincs idő, csak kiszolgálni. Persze ezt kb úgy kell elképzelni, hogy van egy hosszú pult és a kolegákkal egymás hegyén-hátán dolgozunk.
Azt észrevettem (és a környezetem is), hogy ez rányomja a bélyegét a szabadidőre is, valahogy a köszönés gyakran kimerül a biccentésben, emiatt biztos páran bunkónak néznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!