Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Melyik a kedvenc évszakotok?

Melyik a kedvenc évszakotok?

Figyelt kérdés
Nekem az ősz.

2016. nov. 2. 10:56
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az ősz és a tél. Nem szeretem a meleget, a nyarat, meg ilyenkor még az ablakot sem lehet úgy kinyitni, hogy ne jönne be egy darázs. De mivel szükségem van a friss levegőre, és nem akarok jobban megdögleni a panelban, úgyhogy nyitva van.
2016. nov. 2. 12:01
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Nincsen kedvec évszakom, mindegyikben mást szeretek és utálok.
2016. nov. 2. 12:13
 13/22 anonim ***** válasza:
82%

Gyerekek, nem értem, hogy lehet egy ilyen kérdésnél bárkinek is piros pacsit adni, elvégre ezt vélemény kérdés, még jó hogy mindenkinek más a kedvenc évszaka, ez kb. olyan, mintha megkérdeznénk, kinek mi a kedvenc filmje, hát jó hogy nem mindenki ugyanazt mondja.

Egyébként én a nyarat szeretem, mert eléggé fázós vagyok.

2016. nov. 2. 12:47
 14/22 anonim ***** válasza:
Ősz és a tavasz.
2016. nov. 2. 13:20
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Tél.Nem véletlenül születtem én télen!:)
2016. nov. 2. 13:58
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

A tavasz és a nyár már annyira összeolvad... nagyon rossz. A nyarat már néhány éve utálom. Nekem is a rosszullétek jutnak eszembe róla, nagyon sokan meghalnak nyáron mert a szervezetük nem bírja. Ez megijeszt mert én is szívbeteg vagyok és félek miatta de próbálok nem erre gondolni. A téllel nincs bajom, csak nagyon fázós vagyok és nem szeretem, hogy kimegyek 2 percre és rögtön füst szagú a hajam meg a ruhám :D

Így marad az ősz, ez a késő szeptembert és kora októbert takarja. Amikor odakint jól érzed magad egy pulóverben, esetleg egy vékony kabátban :)

2016. nov. 2. 14:00
 17/22 anonim ***** válasza:
Mindig az aktuális. Ezért kiegyensúlyozott és boldog ember vagyok, ha csak az időjárásra korlátozzuk az életet. :D
2016. nov. 2. 14:50
 18/22 anonim ***** válasza:
Nyár, késő tavasz.
2016. nov. 2. 17:09
 19/22 anonim ***** válasza:
Ősz. Azután tél és tavasz körülbelül azonos "szinten" vannak nálam és nyarat szeretem legkevésbé. Utóbbit akkor szerettem, amikor még suliba jártam.
2016. nov. 2. 17:58
 20/22 anonim válasza:
100%

Én az âtmeneti évszakokat szeretem. Ez az ősz és a tavasz. A meleg nyarat csak este tudom elviselni, amikor már sötét van, és ciripelnek a tücskök. Az olyan hangulatos. A másik meg hogyha vízpart közelében vagyok, ahol bármikor letudom hűsíteni magam.

De az a legjobb amikor kissé, enyhén hűvös van, tiszta az ég, süt a nap, és egy vékony kis kabátban vagy pulcsiban tudok sétálni a városban, vagy egy parkban a lehullott gyönyörű s

árgás-bordós őszi falevelek közt.

2016. nov. 3. 00:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!