Gyerekek, nem értem, hogy lehet egy ilyen kérdésnél bárkinek is piros pacsit adni, elvégre ezt vélemény kérdés, még jó hogy mindenkinek más a kedvenc évszaka, ez kb. olyan, mintha megkérdeznénk, kinek mi a kedvenc filmje, hát jó hogy nem mindenki ugyanazt mondja.
Egyébként én a nyarat szeretem, mert eléggé fázós vagyok.

A tavasz és a nyár már annyira összeolvad... nagyon rossz. A nyarat már néhány éve utálom. Nekem is a rosszullétek jutnak eszembe róla, nagyon sokan meghalnak nyáron mert a szervezetük nem bírja. Ez megijeszt mert én is szívbeteg vagyok és félek miatta de próbálok nem erre gondolni. A téllel nincs bajom, csak nagyon fázós vagyok és nem szeretem, hogy kimegyek 2 percre és rögtön füst szagú a hajam meg a ruhám :D
Így marad az ősz, ez a késő szeptembert és kora októbert takarja. Amikor odakint jól érzed magad egy pulóverben, esetleg egy vékony kabátban :)

Én az âtmeneti évszakokat szeretem. Ez az ősz és a tavasz. A meleg nyarat csak este tudom elviselni, amikor már sötét van, és ciripelnek a tücskök. Az olyan hangulatos. A másik meg hogyha vízpart közelében vagyok, ahol bármikor letudom hűsíteni magam.
De az a legjobb amikor kissé, enyhén hűvös van, tiszta az ég, süt a nap, és egy vékony kis kabátban vagy pulcsiban tudok sétálni a városban, vagy egy parkban a lehullott gyönyörű s
árgás-bordós őszi falevelek közt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!