Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hogyan tanulhatnék bele? Ötlet?

Hogyan tanulhatnék bele? Ötlet?

Figyelt kérdés
Tudom, ez már vagy a 2423423424523. ilyesféle kérdés, ezért bocsánat. :D De hogyan lehetnék önfeledt, kitárulkozó, magabiztos egy társaságban? Nagyon szeretnék új embereket megismerni élőben, szoros barátságokat kialakítani, szeretném elérni, hogy szeressenek a társaságomban lenni. Pozitív kisugárzás, ráhangolódás az emberekre, az, hogy valamennyi emberrel jól kijöjjek, ezekre van szükségem. Hogyan érhetném el? Hogyan lehet egyáltalán belecsöppenni egy társaságba csak úgy? Vagy beszélgetést kezdeményezni? Nem szerelmi oldalról közelítem meg a dolgot, hanem csak simán barátos, beszélgetős, ismerkedős oldalról. Úgy érzem, hogy rettenetesen vágyakozom az emberi interakcióra. De sajnos ha társaságban vagyok, mintha valami "letörne", "felébresztene". Mintha elveszteném a fényem emberi közegben, visszavonulót fújok, rájövök, hogy jobb inkább, ha csendben maradok. De nem! Nem jobb. Úgy szeretnék ilyen életvidám, másokat vonzó személyiség lenni. Hogyan lehetnék?
2016. okt. 21. 23:30
 1/2 anonim ***** válasza:

Gondolatokkal.

Legyél.

Csináld.

Ha kell segítség, írj rám.

Jelenleg nem tudom mi gától rezgéseden kívül.

2016. okt. 21. 23:37
 2/2 anonim ***** válasza:
2016. okt. 21. 23:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!