Hogyan kell valakit hosszabb ideg "lekötni"?
Figyelt kérdés
Úgy értem milyen érdekes téma van, amiről beszélgetni lehet vele sokáig, és viszonylag érdekes is.2016. okt. 12. 05:56
1/3 anonim válasza:
Engem pl. a Mass Effectel lehet lekötni.
2/3 anonim válasza:
Ez teljesen szubjektív dolog. Attól függ, mi az, ami érdekli a beszélgetőpartneredet. Hiába imádják annyian, engem pl. a focival halálra tudnak untatni az emberek. A kézilabdáról viszont megállás nélkül, hatalmas lelkesedéssel tudok beszélni. 25/N
3/3 anonim válasza:
O maga, mert ugye sokan tiltakoznak ellene de megis szeretnek magukrol beszelni. Ha meg mar unod, olyan temakat valassz amik erdekelnek is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!