Ha már hosszabb ideje beszélgetek egy külföldi fiúval WhatsAppon, merjek vele videóhívni? (több lent)
Még mielőtt elítélnétek, hogy "nem külföldiekkel kéne pasizni, fúj, kis naiv"... szó sincs ilyesmiről :D (úgy értem, nem vagyok az a "plátói szerelmes" típus, nem szoktam magam hülyeségekben ringatni, ez a levelezőm meg amúgy is pont fiatalabb nálam)
Van több levelezőtársam, lány-fiú, van, akivel rendes levélben beszélek, van akivel e-mailben, WhatsAppon...
Csak igazából én még senkivel nem beszéltem videóban, mármint igazi ismerősökkel sem, és kicsit parázok. Talán a nyelv miatt is, mert a saját angolomban biztos vagyok, csak abban nem, hogy őt mennyire fogom megérteni, stb... :D
Van aki hasonló helyzetben volt, de utána csak jó sült ki belőle, és alig várja mindig, hogy beszélhessenek?:)
16/L
Köszönöm előre is!
Nem sülhet el rosszul, csak ügyelj, h ne vegyen ra hülyeségekre :) ne mutasd meg neki a melledet, ne vetkőzz elotte ilyenek. Mert neki egy gombnyomás, es levagy mentve, utána meg zaklathat.
Ne hogy ugy járj mint Amanda Todd [link]
Remélem Segítettem :)
Sok sikert!
Kicsit "júpíszís" lesz, de: Hülye azért nem vagyok! :D
Igazából ehet nem jelent semmit, nyilván mindenhol előbukkanhatnak "rossz fej" emberek, de nem olyan oldalon ismertem meg a levelezőimet mint facebook, stb... hanem kifejezetten egy diákoknak szóló, nemzetközi helyen, szóval reméljük itt tényleg olyan emberek vannak, akik normálisak.
( [link]
Köszi! :))
Media Markt "mottója" a " mert hülye azért nem vagyok"
Végülis kamoztatok? Hogy ment?
Tényleg :D De egyszer volt valami reklám, kicsi koromban ment mindig, egy kocsiból kinézett egy fekete hajú nő és ezt mondta.. vagy nem? :D
Nem, nem miattam, hanem nem alakult úgy. Meg még annyira nem régóta beszélünk, ez egy ilyen "előre vetett" kérdés volt, már ha van ilyen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!